انجام بیش از ۱۸ هزار پروژه عمرانی و غیرعمرانی در خوزستان

معاون هماهنگ ‌کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، از انجام هزار و ۵۸۷ پروژه عمرانی و ۱۶ هزار و ۷۵۰ پروژه غیرعمرانی توسط بسیج سازندگی در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «سرهنگ میرعبدالرضا حاجتی»، (دوشنبه ۱۶ اردیبهشت) در نشست خبری هفته بسیج سازندگی و هفته عقیدتی ـ سیاسی، از انجام هزار و ۵۷۸ پروژه عمرانی با هزینه ای بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان در حوزه بسیج سازندگی خبر داد و اظهار کرد: همچنین ۱۶ هزار و ۷۵۰ پروژه غیرعمرانی برای سال جاری درنظر گفته شده است.

 

معاون هماهنگ ‌کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، احداث مرکز مددجویان کمیته امداد را یکی از پروژه های عمرانی دانست و تصریح کرد: تاکنون کلید ۲۱۰ واحد تحویل شده و هر ساله تعدادی واحد برای ما تعریف می شود.

 

وی ساخت ۱۰ مورد پل روستایی، احداث ۴۰ سرویس بهداشتی و حمام برای روستاهایی که از این نظر مشکل داشتند و بازسازی مزار شهدا را از دیگر از برنامه‌های بسیج سازندگی عنوان کرد و افزود: ساخت مدرسه یک کلاسه احمد فداله از دیگر پروژه‌های انجام شده است.

 

سرهنگ حاجتی، تهیه و توزیع ۲۶۰ مورد جهیزیه، خرید و توزیع بیش از چهار هزار و ۵۰۰ بسته سبد معیشتی و بیش از هزار و ۵۰۰ مورد لوازم ورزشی و توزیع ۲ هزار بسته مواد غذایی را از جمله اقدامات ما در حوزه غیرعمرانی دانست.

 

وی با اشاره به اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی بیش از ۹۵ درصد از وام‌ هایی که به ما اعلام شده بود را محقق کردیم و حدود چهار میلیارد تومان را توانستیم واگذار کنیم، اذعان داشت: بیش از ۳۳۴ نفر وام دریافت کردند.

 

وی با بیان اینکه در حوزه صندوق ‌های قرض‌ الحسنه طی ۲ مرحله ۶ ماهه در ۲۸ ناحیه، ۴۴۸ صندوق در شهرستان‌ ها افتتاح شد، ابراز کرد: بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در مجموع در این صندوق‌ ها توسط مردم جمع ‌آوری شد که از این مقدار ۷۰۰ میلیون تومان به مردم وام داده شده است.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، با اشاره به اینکه این وام ها بیشتر برای اقتصاد و اشتغال در روستاها مورد استفاده قرار می گیرد، اضافه کرد: هدف اصلی بسیج سازندگی رفع مشکلات روستاها در عرصه های مختلف است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به سیل اخیر خوزستان اشاره کرد و یاد آور شد: در این سیل با کمک مردم و اتحاد و انسجامی که میان دستگاه ها و نهادهای مختلف صورت گرفت توانستیم از این بحران که به گفته کارشناسان آب می توانست بخشی از اهوازف حمیدیه و سوسنگرد را غرق کند، با موفقیت عبور کنیم.

 

وی با بیان اینکه اصل بحران بعد از سیل اتفاق می افتد و در این راستا گروه های جهادی مشکلات سیل زدگان را دنبال می کنند، گفت: در جریان سیل ۱۵۰ اتوبوس، ۳۱۱ شناور، پنج هلی کوپتر، ۴۹۳ دستگاه در حوزه مهندسی، ۷۵۳ دستگاه خودروی سنگین مورد استفاده قرار گرفت.

 

سرهنگ حاجتی، خاطر نشان کرد: همچنین ۱۰ سالن ورزشی ما در اختیار سیل ‌زدگان قرار گرفت و بیش از ۱۷ هزار و ۷۰۰ نیروی جهادی در قالب ۷۲۲ گروه و بیش از ۱۷ پادگان برای کمک در نظر گرفته شد که کار خدمت ‌رسانی به سیل زدگان را انجام می‌ دادند.

 

وی با اشاره به اینکه ۸۰ موکب خوزستانی و ۶۸ موکب از سایر استان ها در مناطق سیل ‌زده خدمات رسانی می کردند، اظهار داشت: این موکب ها روزانه ۱۲۰ هزار پرس غذا پخت داشتند و هنوز هم برخی از این موکب ‌ها در خوزستان حضور دارند.

 

کد خبر 787428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha