اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سکونت گاه‌های غیررسمی

قاسمی ‌طوسی گفت: طرح توانمندسازی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی زنان سرپرست خانوار براساس تفاهمنامه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت جهاد کشاورزی درقالب گروههای مشارکت محلی در سکونت گاه‌های غیررسمی اجرایی می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سمیه قاسمی ‌طوسی» امروز (15اردیبهشت)در نشست مشاورین امور بانوان دستگاه‌های اداری استان مازندران با بیان اینکه سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان در حال تایید و بررسی نهایی است، اظهار کرد: تفاوت این سند با همه برنامه‌ ریزی هایی که تاکنون در کشور صورت گرفته، این است که بر مفاهیم خاصی تمرکز می ‌کند.

 

وی افزود: در سند جدید آنچه که در خروجی‌ ها و دستاوردها و نتایج مورد انتظار به دست آمد؛ مورد بررسی و در مواردی نیز آسیب شناسی می شود، در این راه و برنامه ریزی های مربوطه دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی مشارکت دارند.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به عقد تفاهمنامه مشترک بین معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: این تفاهمنامه در راستای توانمندسازی زنان بی سرپرست و بدسرپرست جامعه است تا بتوانند کانون خانواده را پایدار و سالم نگه دارند.

 

قاسمی طوسی گفت: در سالجاری سیاست های جدیدی در حوزه بانوان ابلاغ شده است که از سوی معاونت ریاست جمهوری اعلام شده است و در مازندران نیز اجرایی خواهد شد.

 

وی بیان کرد: یکی از آنها طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین مشاغل خانگی است که براساس تفاهمنامه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود.

 

قاسمی طوسی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از طرحها، طرح توانمندسازی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی زنان سرپرست خانوار در قالب گروههای مشارکت محلی در سکونت گاه‌های غیررسمی است.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران افزود: گفتگوی ملی خانواده، سومین طرح ابلاغی از سوی معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری است که با همکاری انجمن جامعه‌شناسی ایران، گروه‌ های علمی، سازمان‌های مردم ‌نهاد و دستگاه‌های اداری اجرایی می گردد.

 

وی بیان کرد: علاوه بر برنامه های مربوط به تحکیم بنیان خانواده، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، توسعه سلامت، اوقات فراغت، توسعه و ساماندهی امور اقتصادی و معیشتی، طرح توانمندی، بازنگری قوانین و مقررات و اصلاح ساختار اداری و تشکیلاتی زنان و خانواده،  به حوزه سلامت و نشاط اجتماعی زنان بویژه در بخش ورزش با تقویت ورزش محلات، توجه خاصی شده است که به مرور زمان شاهد این برنامه ها و نتایج آن در جامعه خواهیم بود.

کد خبر 786946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha