توزیع سبدهای غذایی ویژه ماه مبارک رمضان/طرح مفتاح الجنه با حفظ شأن و عزت خانواده های نیازمند اجرا می شود

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با اعلام برنامه های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: مهمتربن حوزه کاری ما طرح مفتاح الجنه است که برکات خوبی داشته و مدیران دستگاه ها، معین خانواده های بی بضاعت شده و آنها را تحت حمایت قرار می دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، یحیی صادقی، مدیرکل کمیته امداد استان، امروز(۱۵اردیبهشت)در نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با اشاره به سال گذشته که یک سال استثنایی  و پربار از جهت خدمات دهی و از جهت مشارکت مردم بود؛ افزود: بیش از ۹۵ میلیاردتومان میزان کمک های مردم در سرفصل های مختلف در سال ۹۷ است.

 

وی گفت: البته در سال گذشته بیش از ۳۰ هزار خانواده از محل تبصره ۱۴ تحت حمایت قرار گرفتند و بر اساس این تبصره، ردیف بودجه ای به دستگاه های حمایتی-کمیته امداد و بهزیستی-اختصاص یافت تا آن دسته از خانواده های در نوبت حمایت که شرایط اولیه برای حمایت های دائمی ندارند، تحت پوشش قرار گیرند.

 

صادقی با اشاره به اینکه این این طرح از وزارت های نفت و نیرو تأمین اعتبار می شود و در راستای شعار رفع فقر مطلق است که دولت آن را اعلام کرده؛ بیان داشت: این خانوارها فعلاً مستمری و بخشی از خدمات( و نه همه خدمات مددجویان) را می گیرند.

 

وی در ادامه به طرح «مفتاح الجنه»اشاره و تصریح کرد: این طرح، مهمتربن حوزه کاری ما است که برکات خوبی داشته و مدیران دستگاه ها، معین خانواده های بی بضاعت شده و آنها را تحت حمایت قرار می دهند که در این راستا ارتباط خوبی ایجاد شده و امسال به دنبال افزایش کیفی و کمی بازدیدها(از خانواده های بی بضاعت) با حفظ شأن و توجه به خدشه دار نشدن عزت نفس ایشان هستیم.

 

 

این مسئول توزیع غذای گرم، توزیع سبد غذایی و سفره های افطاری را از دیگر برنامه های دستگاه متبوع در ماه مبارک رمضان اعلام و بیان کرد: سال گذشته ۳۰ هزار سبد غذا توزیع کردیم و امسال با توجه به گرانی اجناس اما سعی داریم تعداد از این کمتر نشود و بیشتر مواد پروتئینی را در این سبد می گذاریم.

 

 

وی به مشارکت خیرین هم اشاره کرد و گفت: هفته پیش یکی از خیرین تعدادی گوسفند ذبح کرد و گوشت آن در روستاها توزیع شد و یا خیّر دیگری که گوشت مرغ برای نیازمندان منظور کرد و... در مجموع فعالیت های پراکنده اینچنینی زیاد داریم.

 

 

صادقی ادامه داد: امسال همچنین به دنبال اجرای روشی نوین با تبلیغات مناسب برای عملکرد مطلوب در جمع آوری فطریه هستیم و طرح اکرام ایتام که بیشترین حامی را در ماه مبارک رمضان جذب می کند نیز اجرا می شود.

 

وی بیان داشت: همه مددجویان شهری کارت درمان دارند و امور درمان آنان به بیمه سلامت واگذار شده و ما خدمات پاراکلینیکی و بیمه تکمیلی آنها را می دهیم.‌

 

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان عملکرد این دستگاه در راه اندازی نیروگاه های خورشیدی خانگی را به لحاظ کمیت که بالای۷۰۰ طرح است؛ منحصربفرد در کشور خواند و افزود: این خانواده ها برق را به دولت می فروشند و دولت تضمینی آن را ۲۰ ساله می خرد که درآمد هر خانوار در ماه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ تومان است.

 

 

وی از احداث هزار نیروگاه جدید در سطح استان طی سال جاری و طبق توافق استاندار کرمان و رییس کمیته امداد کشور خبر داد و اعلام کرد: امور مربوطه تسهیل گری و اقساط وام هم تعریف و از ۶۰ به ۱۲۰ ماه تقسیم بندی شده است.

 

 

صادقی در بخش دیگری از سخنانش با اعلام احداث ۵ هزار مسکن برای مددجویان پیرو توافق نامه رؤسای سازمان مدیریت و برنامه ریزی و کمیته امداد کشور تصریح کرد: البته تاکنون پولی به حساب استان واریز نشده اما ما مقدمات کار را فراهم کردیم.

 

 

وی درباره احداث ۷۴۶ واحد مسکونی که با مشارکت سپاه ثارالله استان در حال ساخت است؛ توضیح داد: این پروژه به دلیل افزایش دوبرابری مصالح تأخیر در شروع عملیات داشت اما سقف آنها زده شده و کار دنبال می شود و هر چند هفته یکبار با فرمانده سپاه کار را رصد می کنیم.

 

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان خاطرنشان کرد:  شفاف سازی بیشتر عملکرد و اینکه همه جامعه عملکرد ما را ببینند، کمک های خیرخواهانه را هم افزایش می دهد. 

کد خبر 786817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha