بنیاد مستضعفان ۱۳ هزار شغل در سه منطقه کشور ایجاد کرده است

رئیس بنیاد مستضعفان کشور گفت: در منطقه قلعه گنج، لنده و چالدران تسهیلات پرداخت شده و از طریق پس اندازهای خود مردم و کمک بنیاد علوی ۱۳ هزار شغل ایجاد شده است.

محمد سعیدی کیا عصر روز شنبه در حاشیه بازدید از سه روستای ملاحسن، قلعه خان و کشانک شهرستان مانه و سملقان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهارداشت: شغل های ایجاد شده در رشته های مختلف باغداری، دامدای، کشاورزی، صنعتی و خدماتی است.

 

وی افزود: تعداد هفت منطقه دیگر نیز تقریبا چند ماه است که طرح توان افزایی شروع شده و به تدریج تسهیلات در گروه های توسعه روستایی در حال شکل گرفتن است و ان شالله مثل مناطق دیگر وام ها را گسترش داده و اشتغال کوچک و خانگی راه اندازی خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: ما مردم را تشویق می کنیم که استعداد های خود را در طرح هایی که می توانند اشتغالزایی ایجاد کنند و کار اقتصادی انجام دهند تهیه کنند و به بانک سینا ارائه تا مصوب شود و تولید را رونق دهند.

 

مهندس سعیدی کیا اظهارداشت: در بخش شعار امسال که رونق تولید است بنیاد مستضعفان تلاش کرده در بخش اقتصادی از کارخانه های مختلفی که دارد، بهره وری را بالا ببرد.

 

رئیس بنیاد مستضعفان کشور بیان کرد: امکانات زیادی در کشور وجود دارد که بهره وری آنها مناسب نیست، بهره وری در زمینه انسانی و امکانات در برنامه ششم بنیاد که امسال سال اول برنامه است دیده شده و این بهره وری را از طرق مختلف رشد خواهیم داد.

 

وی همچنین از ایجاد واحدهای اقتصادی جدید خبر داد و افزود: اراضی که قبلا قابلیت کشاورزی نداشته است را شناسایی و تلاش خواهیم کرد که به طرق مختلف این اراضی را آباد کنیم.

 

سعیدی کیا تصریح کرد: تا روستاها آباد نشود و تولید به صورت خرد شکل نگیرد کشور به معنای واقعی آباد نمی شود.

 

وی همچنین اظهارداشت: بعد از فرمایش مقام معظم رهبری بعد از قلعه گنج، لنده، چالدران و مانه و سملقان در خراسان شمالی و ۶ نقطه دیگر کشور به دنبال استعداد های مختلف برای آبادانی هستیم.

 

رئیس بنیاد مستضعفان همچنین با اشاره به اینکه تسهیلات را در سال جاری افزایش داده ایم، افزود: برای هر استان ۲۵ میلیارد تومان پیش بینی کرده ایم و در مناطقی که طرح آبادانی و پیشرفت را اجرا می کند مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اضافه پرداخت شده است.

 

وی بیان کرد: برای خراسان شمالی مبلغ ۲۵ میلیارد تومان اختصاص داده شده و به مانه و سملقان نیز به تنهایی ۱۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده است.

 

به گزارش خبرنگار شبستان؛ رئیس بنیاد مستضعفان کشور از جاروبافی های روستای ملاحسن، کارگاه تولیدی لباس کشانک و طرح های گلیم بافی، تولید آبنبات روستای قلعه خان بازدید کرد و مشکلات تولید کنندگان و روستائییان را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

 

شهرستان ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان در ۴۵ کیلومتری غرب بجنورد قرار دارد و تعداد ۱۳۶ روستا، سه بخش و چهار شهر دارد که یکی از ۱۰ روستای محروم کشور است که طرح توان افزایی در روستاهای این شهرستان توسط بنیاد مستضعفان کشور در حال اجرا است.

 

 

کد خبر 786680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha