به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «محسن جوادی» امروز در نشست خبری با خبرنگاران کتاب در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: این نمایشگاه به رغم نگرانی هایی که وجود داشت اعم از زمان برگزاری و وجه اقتصادی نشر برگزار شد و مردم فراتر از آنچه در ذهن ما بود در نمایشگاه حضور داشتند و بار دیگر نشان دادند که ایران یک عقبه فرهنگی قوی دارد.
رییس سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ادامه داد: مجموعه عوامل افراد، سازمان ها و نهادها تلاش کردند و نقاشی زیبایی عرضه کردند. خوشحال می شویم که خبرنگاران ناهماهنگی ها و عیوبی را که در نمایشگاه دیدند به ما اطلاع دهند. شاخص های مثبتی در نمایشگاه داشتیم. نمایشگاه بین المللی کتاب هم نمایشگاه بود هم فروشگاه و هم فعالیت های بین المللی در آن برگزار شد. عمده ناشران داخلی احساس رضایت داشتند.
وی با بیان اینکه بالای 300 هزار عنوان کتاب فارسی در این دوره از نمایشگاه ارایه شد، عنوان کرد: 140 هزار عنوان کتاب در بخش لاتین و عربی عرضه شد. بخش عمده این کتاب ها مربوط به سه چهار سال اخیر بودند. در بخش لاتین سعی کردیم تفکیکی بین تازه های نشر با بقیه داشته باشیم.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: در بخش غیر لاتین و عربی یارانه ای پرداخت نکردیم و توافق خریدار و فروشنده بود. در بخش بن ها بن دانشجویی که سال قبل 40 هزار تومان بود به 60 هزار تومان افزایش یافت و سهم بن های دانشجویان مناطق سیل زده را نگه داشتیم تا در زمان مناسب در اختیار آنها قرار دهیم. در بخش استادان میزان بن را افزایش دادیم. در بخش اهل قلم یارانه را افزایش دادیم. در بخش موسسات 400 موسسه از یارانه های ما استفاده کردند.
جوادی با اشاره به اینکه 36 درصد رشد مالی فروش کتاب در نمایشگاه کتاب داشتیم، بیان کرد: در بخش تراکنش ها حدود 10 تا 11 درصد افزایش تراکنش داشتیم یعنی دفعات خرید خیلی زیاد شده است.
نظر شما