«رضا عالی زاده» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد آخرین آمار از خدمات پزشکی انجام شده در مناطق سیل زده گفت: در مناطق سیل زده بالغ بر 361 هزار و 562 نفر یعنی در 6 استان خدمات پزشکی دریافت کردند. بالغ بر یک میلیارد و 620 میلیون و 344 هزار 800 تومان دارو در این مناطق توزیع شده است.
مدیر امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی افزود: تعداد 402 تیم پزشکی تا کنون به مناطق سیل زده اعزام شدند و بالغ بر 4 میلیارد و 444 میلیون و 188 هزار تومان ارزش ریالی خدمات ارایه شده در این مناطق است.
این مقام مسئول در بسیج جامعه پزشکی اظهار کرد: 754 میلیون و 860 هزار تومان اقلام بهداشتی توزیع شده است و در موضوع آموزش و کنترل کیفی آب، بررسی بیماریهای پدی کلروید و گال، غربالگری قند خون و فشار خون انجام شده است.
وی با بیان اینکه این خدمات تا زمانی که یک نفر در اردوگاهها وجود داشته باشد ادامه دارد، خاطر نشان کرد: همچنان از 318 تیم در سال گذشته بالغ بر 300 تیم در حال آماده باش کامل هستند، بسیج جامعه پزشکی به عنوان معین در استانهای سیل زده به ادامه ارایه خدمات می پردازند.
عالی زاد اظهار کرد: نگهداری افراد تا 6 ماه آینده نیز در کمپهای آق قلا، استان لرستان و خوزستان ادامه دارد و تا بازگشت شرایط عادی این روند ادامه می یابد.
مدیر امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی گفت: در حال حاضر 200 پرستار در حال آماده باش هستند که در صورت نیاز به مناطق اعزام می شوند، 125 پزشک آماده باش نیز آماده ارایه خدمات به مناطق سیل زده هستند که در صورت اعلام نیاز از سوی سایر دستگاهها نیز می توانند در مناطق اعلام شده حضور داشته باشند.
وی تاکید کرد: هموطنان در مناطق سیل زده یقین بدانند که تا زمانیکه نیاز باشد در کنار آنها هستیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مباحث بهداشتی در اولویت مسایل مناطق سیل زده قرار دارد، گفت: یک تیم بهداشتی برای ارزیابی مسایل بهداشتی و مسایل اردوگاهی به مناطق سیل زده اعزام می شود که گزارش تحقیقاتی میدانی برای حوادث احتمالی آینده ارایه می دهند.
عالی زاده در مورد خدمات به مناطق سیل زده در ماه رمضان اظهار کرد: در ماه رمضان تلاش کردیم از اکیپ های پزشکی استانهای ههمجوار استفاده کنیم، درمانگاهها در این ماه به صورت 24 ساعته بدون تعطیلی خدمات مورد نیاز هموطنان را ارایه می دهند و هر درمانگاه کادر درمانی لازم را برای هر نوع خدمت پزشکی را در اختیار دارد.
مدیر امداد و درمان بسیج جامعه پزشکی با بیان اینکه هیچ کمبودی در مورد نیروی انسانی مورد نیاز کادر پزشکی در این مناطق نداریم گفت: بیمارستان صحرایی در اق قلا اموزش و توزیع اقلام بهداشتی نیز انجام می شود. مشکل درمانی نداریم ، برخی از افرد در اردوگاهها حتی اگر بیماری از گذشته داشته اند مسیر درمانی لازم را طی می کنند./
نظر شما