۵۲ مرکز مشاوره دولتی و خصوصی در خراسان جنوبی فعالیت می‌کنند

عرب نژاد گفت: در حال حاضر ۵۲ مرکز مشاوره دولتی و خصوصی در خراسان جنوبی خدمات مشاوره و روانشناختی را به شهروندان ارائه می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از بیرجند، «علی عرب نژاد» امروز (14 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز روانشناس و مشاور اظهار کرد: با وجود آسیب های اجتماعی متعدد و اختلالات روانی، کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که نیازی به مشاوره نداشته باشد.

 

مدیرکل بهزيستی خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت بالای کار روانشناس در جامعه، گفت: یکی از اقدامات بسیار خوب بهزیستی علاوه بر راه اندازی خدمات مشاوره ای، تغییر در فرهنگ و نگرش مردم نسبت به مشاوره است.

 

عرب نژاد با تاکید بر اینکه اداره کل بهزیستی اولین نهادی است که مرکز مشاوره را راه‌اندازی کرده و از قالب سازمانی خارج کرده، ادامه داد: بهزیستی در عرصه روانشناسی دو مسیر حضوری و تلفنی را ارائه داده است.

 

به گفته وی در مرکز مشاوره تلفنی 1480، هدف ارائه سریع خدمات و تغییر احساس مراجعین است و هم اکنون این  مرکز مشاوره تلفنی با مشاور متخصص خدمات روانشناختی از قبیل مشاوره فردی و بین فردی، مشاوره ازدواج، زناشویی و خانوادگی، مشاوره کودک و نوجوان، مشاوره تحصیلی-تربیتی، مهارتهای ارتباطی و مشاوره اعتیاد ارائه می دهد.

 


مدیرکل بهزيستی خراسان جنوبی بیان کرد: مشاوره تلفنی امکان آن را فراهم می‌سازد تا افراد نیازمند در زمان دلخواه و در هر مکانی که به تلفن دسترسی دارند سریع و آسان و با کترین هزینه با مشاور تماس بگیرند.
 

عرب نژاد با بیان اینکه خدمات مشاوره حضوری نیز در سه سطح مراکز سلامت روان محله ای، مراکز مشاوره عمومی و تخصصی ارائه می‌شود، گفت: در حال حاضر 52 مرکز و دفتر خدمات مشاوره اجتماعی دولتی و غیر دولتی در سطح استان فعالیت دارند و در راستای ارتقاء سلامت روان جامعه به عموم مردم به ارائه خدمات مشاوره روانشناختی می‌پردازند.

 


وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بالغ بر 12 هزار جلسه مشاوره حضوری و 24 هزار مشاوره تخصصی در سامانه 1480 انجام شده، عنوان کرد: تا پایان برنامه ششم توسعه باید آسیب های اجتماعی25 درصد کاهش یابند.

کد خبر 786470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha