۱۳ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای آبیاری تحت فشار پرداخت می شود

قوسی گفت: در خصوص آبیاری تحت فشار و کم فشار با هدف استفاده بهینه آب، ۱۳ میلیارد کمک بلاعوض برای آبیاری تحت فشار و پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان کمک بلاعوض در خصوص آبیاری کم فشار پرداخت و جهاد کشاورزی در زمینه آبیاری تحت فشار هیچ محدودیتی ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «غلامرضا قوسی»، امروز پنج شنبه (12 ازدیبهشت) در گردهمایی اعضای شورای شهر و روستای شهرستان خوسف، اظهار داشت: اعضای شورا نخبگانی در بین مردم هستند که در درجه اول باید از آنها مشورت گرفته شود.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: در بخش کشاورزی هم از شوراها انتظار است که به عنوان افراد برجسته یک منطقه و روستا و افراد برجسته یک حوزه نظرات را دریافت و به مباحث تولید کمک کنند.

 

قوسی ادامه داد: 90 درصد درآمد روستائیان از تولیدات بخش روستایی است و وظیفه ما در درجه اول؛ افزایش درآمد خانواده روستایی و عشایری و استفاده بهینه از امکانات تولید است چراکه آب و خاک سرمایه های ملی بوده و باید قدر این سرمایه ملی را دانست و از آن استفاده صحیح را داشت و نهایت بهره وری را برد.

 

وی گفت: حمایت، هدایت و نظارت از تولید کنندگان بخش کشاورزی از برنامه های جهاد کشاورزی است.

 

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه در شرایط خشکسالی 14 نفر از تولید کنندکان بخش کشاورزی استان در کشور نمونه شده اند، گفت: افزایش تبخیر آب، خشکسالی و کیفیت پایین آب، عوامل محدود کننده تولید است که با این شرایط، خراسان جنوبی بازهم جزء موفق ترین تولید کنندگان بوده است.

 

قوسی افزود: ما به مرحله ای رسیده ایم که در زمینه گندم، دام و طیور خودکفا شده ایم و در این شرایط باید خود را در راستای رونق تولید آماده و اطلاعات و دانش کار خود را بیشتر کنیم.

 

وی بیان کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا باید با کشاورزان و کارشناسان جهاد کشاورزی تعامل داشته تا از ظرفیت علمی و تجربی کشاورزان استفاده کنند تا کار علمی و اساسی ای برای مردم برداشته شود.

 

جهاد کشاورزی در بازسازی قنوات هیچ محدودیت اعتباری ندارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در خصوص طرح های آبخیزداری، گفت: سعی شده در کنار طرح های آبخیزداری به قنوات رسیدگی شود و باید مباحث اراضی و درآمد اراضی و الگوی کشت را نیز لحاظ کرد چراکه خراسان جنوبی علی رغم اینکه استان کویری و خشکسالی است، ولی توجه به آبخیزداری و تولیدکنندگان سبب شده محصولات استراتژیکی مانند عناب، زشک، زعفران و شترداری که نیاز به آب کمتری دارند، رونق بخش کشاورزی را موجب شوند.

 

قوسی یادآور شد: در خصوص احیای قنوات سال گذشته اعتبارات خوب ملی گرفته شد و هم اکنون در بازسازی قنوات محدودیت اعتباری نداریم و باید شوراها کمک کنندکه مردم هم کمک کننده باشند، چراکه بدون مشارکت مردم و کشاوزان کار پیش نمی رود.

 

وی با بیان اینکه شوراها باید زمینه حضور مردم را فراهم کنند، گفت: آب در استان خراسان جنوبی مهم است و در خصوص آبیاری تحت فشار و کم فشار با هدف استفاده بهینه آب 13 میلیارد تومان کمک بلاعوض برای آبیاری تحت فشار و پنج میلیون و 800 هزار تومان کمک بلاعوض در خصوص آبیاری کم فشار پرداخت می کند و می توان گفت جهاد کشاورزی در زمینه آبیاری تحت فشار هیچ محدودیتی ندارد.

 

طرح های دامپروری می توانند از اعتبارات صندوق توسعه ملی استفاده کنند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه هم اکنون 30 هزار هکتار طرح آماده و مطالعه شده داریم، گفت: شوراها مردم را توجیه کنند تا تسهیلات و اعتبارات در اختیار مردم و کشاورزان قرار بگیرد.

 

قوسی افزود: در زمینه طرح های دام و دامپروری محدودیتی در سنوات گذشته ایجاد شد و ضمن اینکه 26 مجتمع دامداری و دامپروری در استان ظرفیت نیمه تمام دارند و 50 درصد هر مجتمع، ظرفیت های آن تکمیل نشده است.

 

وی گفت: علاقه مندان می توانند در داخل این مجتمع ها فعالیت کنند، محدودیتی برای واگذاری طرح های دامپروری نداریم ولی برای تسهیلات محدودیت داشتیم و این محدودیت هم برداشته شده و طرح های دامداری و دامپروری هم می توانند از اعتبارت صندوق توسعه ملی استفاده کنند.

 

 

کد خبر 786059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha