به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، مراسم رونمایی از «سامانه کارت تدریس مربیان آموزشگاه های آزاد هنری» صبح امروز چهارشنبه یازده اردیبهشت با حضور سید مجتبی حسینی معاون امور هنری، محمد اله یاری فومنیT مدیرکل دفتر آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی هنری ، حمیدرضا نوربخش، رییس خانه موسیقی، علی اکبر صفی پور، مدیر عامل بنیاد رودکی، داود گنجه ای، حسن ریاحی، فریماه قوام صدری در دفتر مرکز موسیقی برگزار شد.
در این مراسم «سید مجتبی حسینی» با اشاره به طراحی «سامانه کارت تدریس مربیان آموزشگاه های هنری» در دفتر آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی هنری گفت: سامانه کارت مربیان آموزشگاه های آزاد هنری کار بسیار بزرگ و اساسی است که به همت همکارانم در دفتر آموزش شکل گرفت، اگرچه بسیار دور ولی بالاخره انجام شد.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مهمترین گام در هنر آموزش و تعلیم است، توضیح داد: هرچقدر به جلو پیش می رویم اهمیت سنگ بنای اولیه (آموزش) بیشتر مشخص می شود. آنچه مهم است ما به پدیده ای هنر می گوییم که دلالت بر محدودیت هایی ندارد، هنر اساسی ترین کارش آموزش است، در آموزش هنر ما غیر از مهارت های هنری باید فضایی را فراگیر کنیم که هنرجویان مستعد چیزهای دیگر و مفاهیم ناب تری را فرا گیرند. در نظام سنتی آموزش هنر به خصوص هنرهایی که در زیست بوم ما ریشه های عمیق دارند، مهیاسازی هنرجو از اهم مسایلی بود که به آن پرداخته می شد؛ در آن نظام پس از سال ها اتفاقی که می افتد آموختنی است که به تایید خواص و اقبال عام می رسد و خود هنرجو به عنوان استادی می رسد؛ نکته مهم در این جهان تجربه شده اقبال عام به هنرجو یی بود که استاد شده بود و این اقبال به معنای عوام پسندی نبود، حاصل چنین تربیتی این می شد که وقتی به اثر هنری می رسیدیم، فرآیند هنری را در روح و جان آن می دیدیم و با دیدن یک تابلوی نقاشی، خط و یک قطعه موسیقی سلوک این اثر را می دیدیم که محصول یک نظام آموزشی پیچیده و تجربه شده بود.
وی خاطرنشان کرد: توسعه انسانی و رشد شهرنشینی موجب شده که نیاز کمی مان افزایش پیدا کند و دیگر تاب و طاقت در آموزش های سینه به سینه ها نباشد و اینجاست که آن سردی پیش می آید؛دشواری و سختی در حوزه آموزش هست اما به مدد اساتید می شود بر دشواری ها پیروز شد.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تعداد آموزشگاه های آزاد هنری در سراسر کشور گفت: امروز بیش از چهار هزار و 706 آموزشگاه هنری داریم که از این تعداد دو هزار و 401 آموزشگاه در حوزه تجسمی، 1500 آموزشگاه در حوزه نمایشی و 1800 آموزشگاه هنری موسیقی داریم. وقتی درباره صلاحیت تدریس هنر سخن می گوییم مراد تنها آموزش موسیقی نیست بلکه تمامی هنرهاست. افزایش کمی و توسعه فضای آموزشی منجر به این می شود که به اقتضای زمان پیوندی بین داشته ها و نیازهایمان برقرار کنیم هر چقدر این پیوند استوارتر باشد حاصل آن بی فایده نخواهد بود و اگر اقدام نسنجیده باشد، گره ای بر گره های پیش از خود افزوده ایم.
سید مجتبی حسینی ساماندهی کارت صلاحیت تدریس مربیان آموزشگاه های هنری را در راستای رسیدن به دولت الکترونیک خواند و گفت: این کارت ها گامی در جهت شفافیت فرآیندها و مجوزها و دسترسی همه متقاضیان صادر می شود و متعلق به تمام رشته های هنری است.
معاون امور هنری خاطرنشان کرد: بزرگترین سرمایه کشور ما سرمایه فرهنگ و هنر است که ما موظف هستیم این میراث را در اختیار نسل آینده قرار دهیم و هر چقدر بتوانیم این میراث را اصیل تر به نسل بعد برسانیم، آیندگان ما خوشنودتر خواهند بود.
نظر شما