پروفسور ارفعی چهره ای جهانی است

دکتر ترکستانی با اشاره به جایگاه پروفسور ارفعی، گفت: ایشان بیشتر از اینکه هرمزگانی و ایرانی باشد، چهره ای جهانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دکتر «محمد صالح ترکستانی» در آیین تکریم و نکوداشت پروفسور عبدالمجید ارفعی در دانشگاه هرمزگان ضمن قدردانی از بنیاد ملی نخبگان هرمزگان به جهت برگزاری این آیین، اظهار کرد: این آیین از دو جنبه برای بنیاد ملی نخبگان حائز اهمیت است.

 

وی افزود: بنیاد ملی نخبگان به دنبال معرفی جایگاه چهره های سرآمد و نخبه ای همچون پروفسوذ ارفعی است که بدون هیچ چشمداشتی برای اعتلا و سربلندی مملکت تلاش می کنند.

 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بنیاد ملی نخبگان کشور با بیان اینکه جامعه امروز ما به معرفی الگوسازی و معرفی الگوهای موفق نیاز دارد، عنوان کرد: خدا را شاکرم که استانم از وجود چنین شخصیت هایی برخوردار است.

 

وی جنبه دیگر اهمیت این آیین را حوزه کاری پروفسور ارفعی دانست و بیان کرد: امروز مملکت ما از جایی که ضربه می خورد کم توجهی به علوم اجتماعی و انسانی است؛ علومی که در گذشته منبع قدرت ما بوده اند.

 

ترکستانی افزود: امروز در کشور شاهد عزلت و دورافتادگی علوم انسانی به عنوان مهمترین ارکان توسعه و ساخت جامعه هستیم.

 

وی با اذعان به اینکه امروز بچه‌های ما به صورت سنتی در آموزش و پرورش به سمتی می‌روند که اگر در علوم تجربی و ریاضی قبول نشوند، به اجبار به سمت علوم انسانی می‌روند، تصریح کرد: در صورتی که جامعه امروز ما به جامعه شناسانی نیاز دارد تا بررسی کنند که چرا مردم به حتی به هشدارهای رسانه ها بی توجه شده اند.

 

معاون بنیاد ملی نخبگان کشور با بیان اینکه احتیاج به مدیرانی داریم که مدیریت را بلد باشند، افزود: امروزه احتیاج به آدم‌هایی داریم که توان برقراری ارتباط با مردم را داشته باشند.

 

ترکستانی با ذکر این نکته که تقریباً هر ساله بهترین‌های آموزش و پرورش در حوزه‌های ریاضی، پزشکی و علوم مهندسی می‌روند، گفت: در حالی که نیاز امروز کشور ما به علوم انسانی بیشتر است.

 

وی با اشاره به وجود پتانسیل و ظرفیت های ناشناخته فراوان در تاریخ و زبان کشور، اذعان کرد: جای بسی تاسف است که در کشوری با این همه سابقه تمدنی، رشته تخصصی زبان شناسی وجود نداشته باشد.

 

 

کد خبر 785594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha