داستان نیم قرن فعالیت میان ادیانی در آمریکا

«ویکتور بگ» ۷۱ ساله معتقد است که پیام او برای ایجاد پل ارتباطی میان ادیان و مذاهب حتی حیاتی تر و ضروری تر از قبل است چرا که مسلمانان به طور محلی و در سراسر کشور با افزایش آزارها و اذیت های ضد اسلامی مواجه هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « detroitnews»، «ویکتور بگ» حدود نیم قرن پیش با هدف های بسیاری وارد آمریکا شد که تبدیل شدن به یک «فعال مذهبی» در میان آنها نبود اما وقتی به عنوان یک مهاجر هندی در «دیترویت» ساکن شد،شرایط، او را به سمتی پیش برد که برای متحد کردن مسلمانان برای تشکیل گروه مدافع حقوق مسلمانان،افتتاح یک مسجد جامع مختص تنوع های مذهبی و فرهنگی،ایجاد پیوند با رهبران مذهبی منطقه ای برای کمک به آغاز یکی از بزرگ ترین طرح های میان ادیانی،دست به کار شد.

تلاش های بگ به عنوان یک ایجاد کننده صلح،رهبر میان ادیانی و سازماندهی کردن جامعه اسلامی ،توجه ملی را به سوی خود جذب کرد و موجب پیوند او با رهبران مذهبی و نمایندگان آمریکایی و حتی بازدید او از کاخ سفید شد.

امروز «ویکتور بگ» 71 ساله معتقد است که پیام او برای ایجاد پل ارتباطی میان ادیان و مذاهب حتی حیاتی تر و ضروری تر از قبل است چرا که مسلمانان به طور محلی و در سراسر کشور با افزایش آزارها و اذیت های ضد اسلامی مواجه هستند.

او اخیرا به عده ای که در کنیسه اوکلند جمع شده بودند،گفت: «مردم شما را با عنوان همسایگان خود می شناسند و شما هم آنها را خواهید شناخت.»

ساکن ایالت فلوریدا در ماه جاری به میشیگان برگشت تا دیدگاه های خود در مورد «همسایه مسلمان ما» ،خاطراتی که در سال جاری میلادی منتشر شده است را با دیگران در میان بگذارد.

این کار به عنوان «داستان یک مسلمان آمریکایی وفادار» قصد دارد تا تصورات غلط در مورد مسلمانان را از بین ببرد.

برخی از رهبران میان ادیانی محلی که «بگ» را استاد و دوست خود می دانند می گویند که این کتاب گسترش دهنده میراث اوست و به عنوان یک راهنمای تاثیرگذار در یک فضای سیاسی پرنوسان عمل می کند.

این در حالی است که در ذهن افرادی مانند «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا، مسلمانان دارای یک بی تفاوتی کامل نسبت به زندگی انسانی و ارزش های جامعه آمریکا هستند.

نتایج تحقیقات جدید انجام شده از سوی بخش اطلاعات جنایی «اف بی آی» نشان می دهد که مسلمانان در آمریکای ترامپ بیشتر از آمریکای پس از حملات 11 سپتامبر مورد حمله قرار گرفته اند.

از سوی دیگر تحقیقات پیو در سال 2014 میلادی نشان می داد که 62 درصد آمریکایی ها شناختی از مسلمانان ندارند،حقیقتی که دشمنی با اسلام را برای بسیاری از آمریکایی ها در دورانی که لفاظی های ضد اسلامی از سوی سیاستمداران تشدید شده است را تسهیل می کند.

کد خبر 785378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha