آستین هایی که برای رونق تولید بالا زده شد

بانوان کارآفرین بهشتی محله با یک چرخ خیاطی و سرمایه محدود و همراهی کانون کارآفرینی بانوان خادمیار آستان قدس رضوی بابل آستین همت را برای به گردش درآوردن چرخه اقتصادمقاومتی و رونق تولید بالا زدند.

خبرگزاری شبستان-مازندران، در گذشته ای نه چندان دور مشاغل خانگی که یکی از موفق ترین راهکارهای رفع معضل بیکاری است در میان بانوان ایرانی به ویژه بانوان خطه سرسبز شمال ایران «مازندران، گیلان و گلستان» به صورت طبیعی رواج داشت، قالیبافی، خیاطی، گلدوزی، گلیم و جاجیم بافی، سوزن دوزی و... را می توان عالی ترین صورت مشاغل خانگی در میان زنان این مرز و بوم نامید،که زنان سینه به سینه هنرهای خود را به فرزندانشان منتقل می کردند. واز زهگذر فروش تولیدات سنتی خویش باری از معیشت خانواده برمی داشتند. اقتصادمقاومتی یعنی روی پای خود ایستادن و مصرف تولید داخلی که به رونق تولید می انجامد.را پیگیر بودند. اما فرهنگ شهرنشینی و پشت میز نشینی کار را به جایی رساند که بسیاری از خانم ها از فراگیری خیاطی و سایر هنرهای دستی سرباز می زنند و یا خجالت می کشند و اگر هم خیاطی را یاد دارند کتمان می نمایند. این درحالی است که کار تولیدی و برخورداری از مهارت تولید باید بزرگترین افتخار محسوب شود که قطع وابستگی را رقم می زند.

خیاطی صرفا هنر دوخت و دوز نیست بلکه در درجه اول هنر خلاقیت در مسیر تولید طرح های جدید و مورد پسند بازار است.در شرایطی که بسیاری از کارگاه های خیاطی به دلایل گوناگون از جمله واردات و قاچاق پوشاک و فقدان حمایت دولت از صنعت پوشاک با چالش مواجهند، یک بانوی کارآفرین که از خادمیاران افتخاری آستان قدس رضوی و اهل بهشتی محله بابل است «کارآفرینی با یک چرخ خیاطی و سرمایه محدود» را با هدف تحقق رونق تولید و رونق سبد خانوار به همت بانوان پیگیر است.چرا که در کار تولیدی است که برکت، رزق و روزی معنای واقعی خودش را پیدا می کند.

کانون کارآفرینی بانوان خادمیار آستان قدس رضوی بهشتی محله بابل، طرح آموزش خیاطی «کارآفرینی با یک چرخ خیاطی و سرمایه محدود» را روزهای پنج شنبه هر هفته توسط مربی خیاطی سرکار خانم صیادی از خادمیاران رضوی بصورت رایگان در مسجد محل برگزار می نمایند.

و برای اجرای هرچه بهتر این طرح که با هدف ارتقاء سطح زندگی مردم و کاهش آمار بیکاری در جامعه در دستور کار است، حمایت مسئولان از کارآفرینان،  کسب و کارها به ویژه تعاونی ها، کارگاه های تولیدی و مشاغل خانگی  به همراه ایجاد بازار عرضه تولیدات برای کارآفرینان ضروری است.

 

 

کد خبر 784918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha