هادی فیض منش، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان، با اشاره به اینکه راهاندازی کتابخانه در کنار مسجد میتواند گامی اساسی در گسترش فرهنگ مطالعه در بین جوانان باشد، به خبرنگار شبستان گفت: کتابخانه های مساجد نقش ارزشمندی در ارتقای سطح فرهنگ اسلامی را دارند.
وی نقش کتابخانه های مساجد را در ارتقای سطح فرهنگ اسلامی و ترویج اندیشه های مذهبی را ارزشمند دانست و افزود: احیای کتابخانه های مساجد ترویج ارزش های اسلامی در جامعه است.
فیض منش، با اشاره به قابلیت های کتابخانه های مساجد، اظهار داشت: انجام فعالیت های بهینه و ارتباط نزدیک با نمازگزاران به ویژه قشر جوان از ویژگی های این کتابخانه ها است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان همدان؛ گفت: امر به کتابخوانی امر به معروف است و این عمل در راستای افزایش انگیزه مطالعه در جامعه فریضهای دینی محسوب می شود.
فیض منش، با اشاره به دغدغههای مقام معظم رهبری پیرامون کتاب و کتابخوانی، افزود: در حوزههای فرهنگی به تنهایی نمیتوان اقدام مؤثری انجام داد و باید همه مسئولان و دستاندرکاران نظام دست به دست هم دهند تا اقدام مؤثری در این زمینه صورت گیرد.
وی تصریح کرد: از طریق تشویق به مطالعه میتوان ارزشهای اخلاقی و اسلامی را در جامعه به ویژه در بین کودکان و نوجوانان گسترش داد.
وی، به تفاوت کتابخانه های مساجد با سایر کتابخانه ها اشاره کرد و گفت: از آنجا که مسجد محل عبادت است و بین مسلمانان از حرمت و قداست خاصی برخوردار می باشد می توان گفت که مردمی بودن مهم ترین ویژگی کتابخانه های مساجد است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان همدان، افزود: کتابخانه های مساجد در ارتقای سطح علمی و فرهنگی اقشار مختلف به ویژه قشر جوان و آشنایی آنان با مفاهیم و اصول اسلامی در جهت تربیت نسلی آماده برای سازندگی کشور نقش مهمی را ایفا می کنند.
فیض منش، در ادامه بیان کرد: بیش از 90 کتابخانه مساجد در استان همدان و بیش از صد هزار کتاب وجود دارد و همچنین در 35 مسجد سطح شهر همدان کتابخانه باز فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: در کتابخانه شالبافان بیش از ده هزار کتاب و 200 صندلی در فضای مطالعه باز برای علاقه مندان وجود دارد و 100 کتابخانه باز در سطح مساجد استان راه اندازی شده است.
پایان پیام/
نظر شما