به گزارش خبرگزاری شبستان، «محمود مظفر»، هشتم اردیبهشتماه در نشست آموزشی و توجیهی کارشناسان اقامه نماز سراسر کشور در نجف آباد، گفت: برای ترویج نماز باید به سراغ ایدههای جذاب و نو برویم و جامعه را با فرهنگ نماز با روشهای جدید، آشنا کنیم و به این منظور در سه حوزه برای سال آینده کارهای ویژهای داریم.
وی افزود: در حوزه فرهنگ و آموزش اهم برنامهها و فعالیتها را بر نماز مدارس متمرکز کردهایم. آموزش و پرورش زحمات خوبی را متقبل شده است اما باید بقیه ظرفیتها را در کنار آموزش و پرورش قرار دهیم و تعداد اقامه نماز در مدارس را افزایش دهیم.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور تصریح کرد: اقامه نماز در مدارس یک شرط و اولویت اساسی است و تأکید داریم که حضور روحانیون در مدارس حتماً حتی به صورت هفتهای یکبار وجود داشته باشد. این اولویت نخست ما است. برای فهم بیشتر فرهنگ نماز و آشنایی جامعه با این اصل دین، باید ظرفیتها در کنار هم قرار بگیرند و همه کارهای ما یک خروجی محکم و مستند داشته باشد.
بنابرگزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور، قائم مقام ستاد اقامه نماز یادآور شد: کارکنان ستاد اقامه نماز هم باید به شیوههای نو روز آمد ترویج نماز آشنا و مسلح باشند و ابتدا از خود، خانواده و جامعه اطراف خود آغاز کنند تا نتایج عمل آنان در جامعه نیز روشن و آشکار باشد.
رئیس مجمع خیرین مسجدساز کشور در تبیین اولویتهای فعالیتهای ستاد اقامه نماز در سال ۹۸ ادامه داد: در وهله دوم فعالیتها، اقدامات نظارت و ارزیابی و نتایج بازدیدها و پیگیریهای ما بسیار اثرگذار است و نمونه آن در ساخت نمازخانههای بین راهی خود را نشان داده است. با مبالغ جمعآوریشده از کارکنان ستاد اقامه نماز و کمک ۱۰برابری یک خیّر مسجد ساز، بنا شد تمام مساجد مناطق سیلزده، احداث، بهسازی و تجهیز شود.
مظفر در ادامه گفت: اگر در هر استان یک کار جدید در راستای ترویج فرهنگ نماز انجام شود، سالانه ۳۱ کار جدید شکل گرفته است که بسیار مهم است. در حوزه نظارت و ارزیابی، امسال بنا بر خودارزیابی و تشویق دیده نشدهها است. در سال ۹۸ خود دستگاهها دخیل هستند و تشویق و تقدیر میکنند. هدف اصلی تقدیر از دستگاههای شهرستانی و کوچکتر است.
نظر شما