«محمد حسن عظیمی» در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در مورد نقش احزاب در حل بحران های جامعه از قبیل سیل گفت: متولی اصلی مدیریت بحران در کشور دولت است. اگر احزاب و تشکل های سیاسی و اجتماعی، NGO ها هم می خواهند اقدامی انجام دهند باز مدیر اصلی این فرایند دولت است.
دبیر کل جبهه حامیان ایران اسلامی افزود: اگر احزاب و تشکل ها در این امر ضعیف عمل کردند دلیل این موضوع عدم مدیریت درست دولت است که به خوبی نتوانسته در بحرانها و حوزه های گوناگون از این ظرفیت استفاده کند.
وی با بیان اینکه وظیفه اصلی احزاب پرورش مدیرانی است که در دوره های مختلف کشور را به خوبی اداره کنند، گفت: بحران یکی از عرصه های مدیریتی است و زمانی که در کشور مشکلی ایجاد می شود باید تمام احزاب و تشکل های سیاسی و اجتماعی پای کار بیایند و تمام نهادهای مسئول باید در این بحران ها انجام تکلیف کنند یعنی در بحران های کشوری همه دستگاهها و نهادها مسئول هستند اما مدیریت این نهادها برای انجام تکالیف بر عهده دولت است.
عظیمی اظهار کرد: دستگاههای اجرایی دولت در استانها، استانداری ها هستند. استاندران والی آن استان هستند و اگر نهاد یا دستگاهی اقدامی در آن شهر انجام می دهد باید با هماهنگی استانداری آن استان باشد و اگر ضعفی در انجام تکالیف محوله وجود دارد در عدم ناهماهنگی با استانداریها است.
وی افزود: باید بگوییم مدیران در عرصه های گوناگون حتی در بخش خصوصی نیز باید در موقعیتی بحرانی کشور وارد میدان شوند و همه از دادن شعار بپرهیزیم.
این فعال اصولگرا گفت: مردم در برخی مناطق با کمبودهایی از دوران دفاع مقدس و زلزله دست و پنجه نرم کردند. استانهایی از کشور مانند خوزستان واقعا در شرایط نامطلوب کشوری از قبیل جنگ و سازندگی و شرایط نامطلوب آب هوایی واقعا سختی های زیادی را متحمل شدند و اکنون نیز با بحران سیل مواجه هستند. به هرحال باید تمهیداتی اندیشیده شود که مردم در مناطق مختلف بتوانند از رفاه نسبی برخودار باشند.
عظیمی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفتهای خوبی را در عرصه های گوناگون علوم روز به دست آورده است اما مردم نیز باید این پیشرفت ها را در سر سفره خود ببینند، ملت ایران سختی ها و تحریم را تحمل می کنند اما تبعیض را تحمل نمی کنند و انتظار دارند تا در شرایط بحرانی در نمودار تقسیم ثروت در سطح کشور به این مناطق نیز توجه شود./
نظر شما