تشریح فعالیت کانون های مساجد در مجمع نمایندگان مازندران

علی اصغر یوسف نژاد نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی امروز(۸اردیبهشت) با حضور در ستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران قول مساعد جهت نشست این ستاد با مجمع نمایندگان استان دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، علی اصغر یوسف نژاد نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز(8اردیبهشت) با حجت الاسلام محمود علیخانی مدیر ستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مازندران و کارکنان این ستاد دیدار و گفتگو کرد.

«علی اصغر یوسف نژاد» با بیان اینکه انقلاب اسلامی انقلابی فرهنگی است، اظهار کرد: مبنا و زیربنای تمامی امور در کشور فرهنگ است و انقلاب نیز مدیون حوزه فرهنگ و مسجد است.

 

 وی با بیان اینکه مساجد بصورت مویرگی در تمامی نقاط کشور اعم از شهر و روستا بنا شده اند و هیچ نهاد و ارگانی این گستردگی را در جغرافیای استان و کشور ندارد، گفت: عمده مدیریت مساجد، ساخت و ساز، نگهداری، فعالیتها و ... با مردم و بصورت خودجوش پیگیری می شود واین بسیار ارزشمند است.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به عدم تخصیص اعتبار کافی در حوزه فرهنگی و مساجد اشاره کرد و یادآورشد: مجلس پنجم حدود 180روحانی نماینده مجلس بودند که رأی به مردمی بودن مساجد و اینکه این پایگاه های دینی به وسیله خود مردم اداره شود و دولتی نشود دادند.

 

وی با تاکید براینکه اداره، نگهداری و هدایت مساجد به وسیله مردم باید به عنوان یک پروژه مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد تا برای سایر نهادها الگو شود، ادامه داد: شهر سورک 15هزار نفر جمعیت دارد و روز عاشورا یکصد هزار نفر برای مراسم عزاداری، دسته روی و اطعام دهی حاضر می شوند و هیچ نوع کم وکاستی و مشکلی مشاهده نمی شود که می طلبد از ظرفیت مردم و مساجد برای اداره سایر امور استفاده شود.

 

یوسف نژاد با بیان اینکه تمامی مساجد استان باید کانون فرهنگی هنری داشته باشند، اظهار کرد: در بودجه سال جاری در بسیاری مسائل بودجه نسبت به سال گذشته 30درصد کاهش دارد که تلاش می کنم در گفتگویی با رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، کمک قابل توجهی به حوزه کانون های مساجد صورت گیرد.

 

نماینده مردم شهرستان های ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی به اهمیت کار فرهنگی اشاره کرد و افزود: کمبود بودجه و عدم تخصیص اعتبار در بخش فرهنگی نباید مانع فعالیت فعالان فرهنگی و مسجدی شود.

 

وی به پراکندگی فعالیت های فرهنگی در بسیاری از دستگاه ها اشاره کرد و گفت: بسیاری از دستگاه ها به نام فعالیت فرهنگی بودجه می گیرند اما فقط آمار و ارقام می دهند و ماهیت فرهنگی ندارند.

 

یوسف نژاد ادامه داد: اهالی یک روستا بصورت خودجوش یادواره شهدا با حضور 7هزار نفر برگزار می کنند اما برخی دستگاه ها با تشکیل ستاد و کارگروه های مختلف کاری از پیش نمی برند.

 

وی برلزوم احیای فرهنگ و هنر گذشتگان نظیر نوروز خوانی، تعزیه و... به همت فعالان فرهنگی کانون های مساجد تاکید کرد و ابرازامیدواری کرد: بودجه فرهنگی در سال 98 کاملا تخصیص یابد.

 

یوسف نژاد با بیان اینکه براین باور معتقد است که نباید فعالیت های فرهنگی با این تعداد زیاد دستگاه ها اجرایی شود، افزود: اگر سیاست ها متمرکز شوند و هدایت و نظارت متمرکز در حوزه فرهنگی داشته باشیم می توانیم با همین اندک اعتبار بهره وری بهتری را شاهد باشیم.

 

وی با بیان اینکه ایده ها و سوژه های حوزه فرهنگ باید از سوی بچه های مساجد به مسئولین ارائه شود، گفت: تلاش می کنم نشستی با مجمع نمایندگان استان به محوریت تشریح فعالیت کانون های مساجد استان در آینده ای نزدیک برگزار شود.

 

یوسف نژاد که در دیدار با مدیر و کارکنان ستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران، تماس تلفنی با حجت الاسلام و المسلمین «حبیب رضا ارزانی» رئیس ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور داشتند، قول مساعد جهت مرتفع شدن امورات اداری در حوزه فعالیت این کانون ها را دادند.

 

به گزارش شبستان، 156 کانون فرهنگی هنری در مساجد ساری و 22کانون فرهنگی هنری در مساجد میاندرود خدمات فرهنگی، هنری، آموزشی، دینی، احکام، اعتقادی، ورزشی، کتابخانه ای و... به اقشار مختلف ارائه می نمایند.

15هزار و 510نفر از ساروی ها و 5هزار و 507نفر از میاندرودی ها عضو سامانه سجا هستند.

 

کد خبر 784603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha