پیشنهاد تعامل از طرف آمریکا بود نه ایران/ ایجاد وحشت، هدف آل سعود از انجام اعدام دسته جمعی

صدر رییس جبهه رفاه پیشرفت و عدالت شد، پیشنهاد تعامل از طرف آمریکا بود نه ایران، رونق تولید محصولات فرهنگی مورد توجه قرار گیرد، ایجاد وحشت، هدف آل سعود از انجام اعدام دسته جمعی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه هشتم اردیبهشت ماه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، صدر رییس جبهه رفاه پیشرفت و عدالت شد، پیشنهاد تعامل از طرف آمریکا بود نه ایران، رونق تولید محصولات فرهنگی مورد توجه قرار گیرد، ایجاد وحشت، هدف آل سعود از انجام اعدام دسته جمعی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه هشتم اردیبهشت ماه است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

وضعیت مسکن نگران کننده است/با این سقف تسهیلات مردم توان خرید مسکن را ندارند

«محمد رضا رضایی کوچی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد افزایش قیمت مسکن گفت: قیمت مسکن تابعی از بین عرضه و تقاضا است،وقتی تولید مسکن کم شود طبیعی است که باید شاهد افزایش قیمت مسکن باشیم.

 

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از جمله سیاست های دولت توجه خاص به بخش مسکن بود و وعده دادند که این بخش را چه در شهرهای جدید و چه بافت های فرسوده فعال کنند اما عملا این اتفاق نیفتاد  البته در کنار این وضعیت وزیر راه اعلام کرد که می خواهیم 400 هزار واحد طی ۲ سال بسازم که این عدد از نظر ما با توجه به نیاز جامعه جزئی و ناچیز است.

 

وی با بیان اینکه وضعیت فعلی مسکن نگران کننده است، ادامه داد: در حال حاضر بیش از 4میلیون واحد مسکن در کشور کم داریم که به نسبت 4 میلیون و اینکه سالانه به 800 واحد جدید نیاز است این 400 هزار واحد جوابگو نیست.

 

پیشنهاد تعامل از طرف آمریکا بود نه ایران

«محمدجواد ظریف» در مصاحبه با خبرگزاری «سی‎بی‏‌اس» در پاسخ به سوالی مبنی بر طرح ایده تبادل زندانی میان ایران-آمریکا گفت: خوب، ما قبلاً این کار را کرده‎ایم و این امکان مهیا شد که برخی ایرانیانی که در زندان‌های آمریکا یا تحت آزادی مشروط در این کشور بودند را آزاد کنیم. ما آنها را از این شرایط رها کردیم و بعد برخی ایرانی-آمریکایی‌هایی که در ایران زندانی بودند؛ آزاد شدند. فکر می‌کنم که می‏‌شود باز هم این کار را انجام داد. دولت قبلی آمریکا سعی به مشارکت در این طرح داشت حال آنکه دولت فعلی هم در اوایل چنین تمایلی از خود نشان می‌داد. ایران در ماه میلادی سپتامبر از اعلام آمادگی خود در این باره خبر داد و ما (اکنون هم) آماده‎ایم.

 

وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که آیا ایران در ماه سپتامبر گذشته برای آغاز مذاکره (در این باب) به دولت ترامپ پیشنهاد داده است، تاکید کرد: ما پاسخ دادیم (و نه پیشنهاد) - ما به پیشنهادی که پیشتر طرف آمریکایی برای تعامل ارائه داده بود پاسخ دادیم و اکنون نیز منتظر یک پاسخ (واکنش) هستیم.

 

ظریف در پاسخ به این سوال که ایران خواستار آزادی چه افرادی است، گفت: شماری از ایرانیان به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا در زندان‌های این کشور به سر می‌برند. شماری از ایرانی هستند که در دیگر نقاط جهان زندانی هستند.

 

رونق تولید محصولات فرهنگی مورد توجه قرار گیرد

حجت الاسلام «احمد مازنی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به بحث رونق تولید در بخش فرهنگ گفت: ما در کمیسیون فرهنگی در ابتدای سال جلسه ای را با موضوع شعار سال که همان «رونق تولید» بود داشتیم و قرار شد این موضوع را با حضور مسئولان دولتی زیربط به صورت دقیق تر بررسی کنیم.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از جمله مواردی که قرار است درباره این موضوع در کمیسیون فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار گیرد رونق تولید محصولات فرهنگی همانند کاغذ، لوازم التحریر، کتاب، فیلم و مجموعه محصولات فرهنگی، هنری و ورزشی است.

 

وی بیان کرد: موضوع دیگرکه برای ما اهمیت دارد فرهنگ تولید است. اینکه جامعه مابه تولید گرایش داشته باشد و در مسیر تولید گام بردارد و نیازهای خودش را خودش  تا آنجا که ممکن است تولید کند امری است که باید مورد توجه قرار گیرد و برای این مهم نیاز به فرهنگ سازی لازم داریم.

 

مازنی تصریح کرد: از نظر ما کیفیت تولید هم امری فرهنگی است. اگر کسی کالای را تولید کند و آن کالا کیفیت لازم را نداشته باشد. بازار مناسبی برای آن پیدا نمی شود و اگر بازار مناسب در داخل نباشد گرایشات به سمت خرید کالاهای خارجی تقویت می شود در واقع بحث ارتقاء کیفیت تولید هم امری فرهنگی است.

 

انتخاب مجدد صدر به عنوان رییس جبهه رفاه پیشرفت و عدالت

«محمدجواد محمدی نوری» در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان در مورد نشست احزاب عضو جبهه پیشرفت رفاه و عدالت گفت: دومین نشست دبیران کل احزاب عضو جبهه پیشرفت رفاه و عدالت با هدف انتخابات هیئت رئیسه در سال ۹۸ برگزار شد.

 

دبیراول جبهه پیشرفت رفاه و عدالت افزود: در این جلسه سید شهاب الدین صدر با اکثریت آراء مجددا به عنوان رئیس دوره جدید جبهه پیشرفت رفاه و عدالت انتخاب شد.

 

محمدی نوری اظهار کرد: همچنین برای انتخاب نواب رئیس نیز به ترتیب آقای سیدابوالقاسم رئوفیان (دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین) با کسب ۸ رای به عنوان نایب رئیس اول و آقای مهندس حسن بیادی (دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی) با کسب ۷ رای به عنوان نایب رئیس دوم جبهه انتخاب شدند.

 

بازرس سابق خانه احزاب گفت: در ادامه نشست در خصوص انتخاب دبیران جبهه نیز میان ۴ کاندید انتخابات برگزار شد که در نهایت آقای محمد جواد محمدی نوری ( دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی) با کسب ۸ رای به عنوان دبیراول و آقای علی کیهانیان ( دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی)  با کسب ۶ رای به عنوان دبیردوم جبهه انتخاب گردیدند. همچنین اقای مجید افشاری ( دبیرکل انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا ) نیز با کسب ۹ رای به عنوان خزانه دار انتخاب شد.

 

هدف آل سعود از انجام اعدام دسته جمعی ایجاد وحشت است

«محمد قاسم محب علی» در گفت و گو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان در خصوص اعدام های دسته جمعی در عربستان گفت: در عربستان حقوق بشر معنا و مفهومی ندارد.

 

مدیر کل پیشین خاورمیانه وزارت امور خارجه با بیان این که حکومت ریاض یک حکومت قبیله ای، سنتی و تند رو است، افزود: آل سعود از نظر اخلاقی مشکل دارند به حقوق بشر توجهی ندارد.

 

وی هدف آل سعود از انجام اعدام دسته جمعی را ایجاد وحشت دانست.

 

محب علی به اعتراض جوامع بین المللی به این اقدام حکومت عربستان نیز اشاره کرد و اظهارداشت: جوامع غربی نسبت به این اعدام ها سکوت نکردند و مجامع حقوق بشری و رسانه ها حتی در آمریکا  هم این مساله را محکوم کرده اند.

 

دیپلمات سابق کشورمان با اشاره به سکوت برخی از دولتمردان غربی در برابر این اقدام ضد حقوق بشری عربستان، تصریح کرد: رهبران آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی به خاطر منافع و روابطشان با عربستان سکوت کرده اند.

 

دسترسی به ۸ هزار و پانصد نشست قضایی در سامانه نشست‌های قضایی

با شروع به کار این سامانه تاکنون بیش از ۸ هزار و پانصد نشست دادگستری‌ها در این سامانه بارگذاری شده که از این تعداد بیش از ۳ هزار و چهارصد نشست به تایید هیئت عالی نشست‌های قضایی رسیده است.


این نشست‌ها در بیش از ۶۰۰ نقطه واحد قضایی در سراسر کشور به صورت هفته‌ای برگزار می‌شود و از حدود ۱۰ هزار قاضی‌ای که در دادگستری‌های کشور مشغول هستند و کار قضایی انجام می‌دهند، حدود ۸۰ درصد آنها در نشست‌های قضایی شرکت می‌نمایند. 


حاصل مباحث قضات در این نشست‌ها به مراکز استان‌ها ارسال می‌گردد و نظریه مورد تأیید اکثریت به رویت قضات دیوان عالی می‌رسد تا نظرات برتر تایید گردد و نهایتاً نتایج مورد تایید هیات عالی نشست‌های قضایی - که از قضات دیوان عالی کشور تشکیل شده - به عنوان رای نهایی در سامانه قرار می‌گیرد.

 

خروج از برجام راه صحیح مقابله با آمریکا نیست

«حسن بهشتی پور» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در خصوص این که آیا ایران در برابر فشارهای آمریکا بهتر است از برجام خارج شود یا نه؟ گفت: بیرون آمدن ایران از برجام کاری ندارد که با صادرکردن یک اعلامیه امکان پذیر است اما باید دید که در صورت خروج از برجام ایران چه اقدامی می خواهد انجام دهد؟

 

کارشناس سیاست خارجی افزود: اگر ایران با خروج از برجام به نقض این معاهده بپردازد و غنی سازی 20 درصد انجام دهد و ذخایر اورانیوم خود را به 300 کیلو برساند. همچنین از بازرسی آژانس بین المللی انرژی اتمی از تاسیسات هسته ای خود جلوگیری کند شاید بتواند طرف مقابل را به تجدید نظر وادار کند.

 

وی ادامه داد: در کنار اما و اگری که برای تجدید نظر طرف مقابل وجود دارد، بازگشت 6 قطعنامه ذیل فصل 7 منشور سازمان ملل نیز موجود است. در این صورت عملا مجوز سازمان ملل برای پایان همکاری کشورهای هم پیمان مانند روسیه و چین با ایران نیز صادر می شود.

 

بهشتی پور خاطرنشان کرد: در این صورت عملا نتیجه دست آمریکا برای فشار بیشتر به ایران بازتر می شود و اتحادیه اروپا، چین و روسیه نیز در این خصوص به آمریکا می پیوندند. در حالیکه این روزها این کشورها در تئوری و حرف فشارهای آمریکا به ایران را قبول نکرده اند. اما اگر از برجام خارج شویم فضای بین المللی هم علیه ما خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: تنها امتیاز خروج ایران از برجام این است که طرف مقابل تجدید نظر کند و اگر تجدید نظر نکند ما ضرر خواهیم کرد. خروج ایران از برجام موجب نمی شود که اقتصاد ما بهبود یابد و تحریم ها برطرف شود./

 

 

 

 

 

کد خبر 784579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha