نخستین ورکشاپ تخصصی گردشگری در خوسف برگزار شد

نخستین ورکشاپ تخصصی گردشگری با هدف بررسی راهکارهای توسعه پایدار شهری، رعایت فرهنگ و آداب معاشرت با گردشگران، ایجاد کارهای نو و خلاقانه جهت درآمدزایی و چگونگی استفاده از پتانسیل موجود جهت جذب گردشگر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «سمیه ایوبی» امروز (8 اردیبهشت) در نخستین ورکشاپ تخصصی گردشگری که ویژه کارکنان شهرداری خوسف برگزار شد، اظهار داشت: بافت تاریخی شهر خوسف با داشتن آثار تاریخی با ارزش از جمله مسجد جامع، آرامگاه ابن حسام، آب انبارها، آسیاب آبی، خانه های قدیمی با لایه های درونی و حفظ معماری و ... یکی از با ارزش ترین بافت های قدیمی ایران و در ردیف بافت شهر یزد است.  

 

مسئول ستاد بازآفرینی بافت تاریخی شهر خوسف با اشاره به اهمیت بافت تاریخی و گردشگری شهر خوسف گفت: تمامی پتانسل های آیینی، تاریخی، فرهنگی، معماری و هنری، مذهبی و اسلامی، غذا و سلامت، روستایی، عشایری، کویر و اقلیم طبیعی در شهرستان کامل است و هر مسافر و گردشگری که به شهرستان می آید با توجه به نیاز خود می تواند از این مکان ها و مراکز استفاده کند.

 

ایوبی از شهروندان خواست تا در معرفی آثار تاریخی فراموش شده منطقه خود، طرح های مبتکرانه، صنایع دستی، نهاده های کشاورزی و دامی، ستاد بازآفرینی را یاری کنند تا زمینه حضور گردشگران فراهم و سبب رونق کسب و کار و درآمد زایی شود.

 

وی ظرفیت دریاچه مصنوعی گواب شهر خوسف و راه اندازی پیست قایق سواری توسط شهرداری را برای نخستین بار از مهمترین راه های جذب گردشگر در نوروز 98 برشمرد و گفت: این اقدام باعث جذب هزاران گردشگر و مسافر و رونق اقتصادی و درآمدزایی خوبی برای شهرداری و مردم شهر شد.

 

مسئول ستاد بازآفرینی بافت تاریخی شهر خوسف آموزش مردم بومی، بازاریان و حتی کارکنان دولت را در زمینه جذب گردشگر مهم دانست و گفت: در صورت آموزش مردم در خصوص جذب گردشگران در منطقه، شاهد رونق گردشگری در منطقه خواهیم بود.

 

ایوبی افزود: آموزش، فرهنگ سازی و آداب برخورد با مسافران و گردشگران در زمینه جذب گردشگر حرف اول را می زند و باید زمینه را طوری فراهم کرد که هر مسافر و گردشگری که وارد شهرستان می شود خود را ملزم به رعایت آداب و رسوم، فرهنگ و اعتقادات مردم از جمله رعایت حجاب و خورده فرهنگ ها کند.

کد خبر 784490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha