۱۰ اردیبهشت؛ آغاز طرح نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان

پس از آنکه اعضای ستاد تنظیم بازار در جلسه ۲۰ فروردین خود اعلام کردند که نگرانی برای تامین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان وجود ندارد برای کنترل بهتر این بازار از ۱۰ اردیبهشت طرح ویژه نظارت بر بازار کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، با نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان اقدامات ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت ها و جلوگیری از افزایش آنها آغاز شده است بر این اساس 20 فروردین دومین نشست جلسه ستاد تنظیم بازار تشکیل شد و در این جلسه مقامات حاضر و همچنین وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرده اند که نگرانی در مورد تامین کالاهای اساسی در این ماه وجود ندارد درکنار اینکه هیچ گونه افزایش قیمتی در این کالاها در این ماه رخ نمی دهد.

 

حالا در ادامه اقدامات انجام شده در این مسیر با تصمیم اعضای کارگروه ستاد تنظیم بازار مقرر شده است، با هدف تنظیم بازار اقلام اساسی و مصرفی خانوار در ماه مبارک رمضان، طرح ویژه نظارت بر بازار از روز دهم اردیبهشت آغاز و تا هفدهم خرداد ادامه می‌یابد. این اقدام با هدف حفظ آرامش بازار در ماه مبارک رمضان و توجه به رفاه هموطنان به ویژه اقشار آسیب پذیر جامعه صورت می‌گیرد.

 

پیش بینی شده است کارگروه‌های ستاد تنظیم بازار در هر استان با توجه به شرایط استان تحت مسئولیت خود نسبت به اتخاذ تصمیم برای برگزاری فروش‌های فوق العاده و همچنین نمایشگاه‌های طرح ضیافت اقدام نمایند.

 

بر این اساس عرضه اقلام اساسی در دو سطح صورت خواهد گرفت. کالا‌های اساسی مانند برنج، شکر، روغن، گوشت مرغ در این راستا با قیمت‌های ترجیحی برای خانوار‌های هدف اختصاص می‌یابد یا در فروش‌های فوق العاده عرضه خواهند شد. در این راستا تصمیماتی نیز با هدف تنظیم بازار خرما، زولبیا و بامیه، حلیم و آش که کالا‌های مهم و پرمصرف در این ماه هستند اتخاذ شده است.

 

هر ساله در آستانه ماه مبارک رمضان حداقل و حداکثر قیمت اقلام پرمصرف با هدف پیشگیری از رشد ناگهانی قیمت‌ها ابلاغ و به اطلاع شهروندان می‌رسد.

 

بنابراین گزارش این در حالی است که  در راستای تامین کالاهای مورد نیاز برای ماه مبارک رمضان سهمیه برنج، شکر، روغن، گوشت و مرغ استانها برای ماه رمضان اعلام شد. دبیر ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه با آغاز صادرات، قیمت تخم مرغ در بازار داخلی قرار نیست افزایش یابد اضافه کرده است: «وزارت جهاد کشاورزی و تولیدکنندگان این محصول، نیاز داخلی را در جهت تغییر نیافتن قیمت تامین می‌کنند. در این محصول مازاد تولید ایجاد شده و از آنجا که هم باید به فکر مصرف کننده باشیم و هم تولید کننده، اجازه دادیم این محصول صادر شود تا تولید برای تولیدکنندگان توجیه پذیر باشد و مرغداران کسب و کار خود را رها نکنند.»

 

بنا به گفته «عباس قبادی» «بالغ بر 30 هزار تن برنج سهمیه ماه مبارک رمضان است که با تزریق آن به بازار قیمت این محصول تعدیل می‌شود. برای کاهش قیمت خرما نیز مقرر شد تا با افزایش عرضه این محصول به بازار و ایجاد غرفه توزیع مستقیم در میادین تره بار، قیمت این محصول کنترل شود.»/

کد خبر 784260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha