به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سعید غلامزاده» امروز (چهارشنبه ۴ اردیبهشت) در سی و هفتمین همایش فصلی مدیران پزشکی قانونی سراسر کشور در شیراز با موضوع «مدیریت منابع در پزشکی قانونی» گفت: بخاطر مشکلات اقتصادی ما مشکلاتی در منابع داریم که با برگزاری این جلسات به دنبال راهکار هستیم.
مدیرکل پزشکی قانونی فارس افزود: نقش پزشکی قانونی در دهه گذشته پررنگ تر شده است به ویژه در بانک اطلاعات ژنتیک که سبب پیشگیری از وقوع جرم و کشف علمی جرائم می شود.
وی با اشاره به تغییرات ایجاد شده در سازمان پزشکی قانونی، بیان کرد: سالانه حدود ۱۷۰ هزار نظر کارشناسی در پزشکی قانونی صادر می شود، آزمایشگاه پزشکی قانونی شیراز نیز یکی از آزمایشگاه های قطب است که پرونده های برخی دیگر از استان ها به آن ارسال می شود.
غلامزاده بیان کرد: رتبه نخست در طی هفت ساله گذشته در حوزه پژوهش ها، برگزاری ۷۳ آموزشی برای قضات، برگزاری ۲۷۰ جلسه آموزشی در حوزه تخلفات پزشکی و آموزش ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجوی دکترا از سری فعالیت های پزشکی قانونی فارس است.
وی با بیان اینکه نمونه تشخیص فسفین (قرص برنج) در شیراز اختراع شده و از طریق نانو تشخیص می دهد، گفت: این تکنولوژی نمونه خارجی ندارد اما بازاریابی به دلیل مشکلات بین المللی انجام نشده است، در حوزه ژنتیک نمونه های کشف شده در صحنه بدون کشف مجرم باقی مانده بود که با ثبت ژنتیکی توانستیم از خیلی از آنها را کشف کنیم.
غلامزاده کشف مرد ژله ای را یکی از این موارد خواند و افزود: تطبیق ژنتیک با مظنونان، جنبه پیشگیری دارد و در برخی تاییدی و برخی رد اتهام است.
نظر شما