اجتماعی شدن سلامت، راهی به سوی توانمندسازی مردم در سلامت است

خانجانی گفت: اجتماعی شدن سلامت، راهی به سوی توانمندسازی مردم در سلامت است که خودمراقبتی و توجه به نیازهای سلامتی باید مورد توجه باشد.

«علیرضا خانجانی» مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا، چهارشنبه ( 4 اردیبهشت ماه) در گفت و گو با خبرنگار شبستان به مناسبت هفته سلامت افزود: توجه به سلامت از مسائل مهمی است که در همه جوامع به آن توجه شده است و اسلام هم به سلامت تاکید فراوان داشته است.

 

وی با تاکید بر اجتماعی شدن سلامت؛ تصریح کرد: دین مقدس اسلام، برای زندگی فردی و اجتماعی نکات و موارد مهمی دارد که عمل به این توصیه‌های بهداشتی، ضامن سلامت فردی و اجتماعی فرد است.

 

خانجانی بیان کرد: در بخش اجتماعی شدن سلامت به عنوان تاکید موکدی که مورد توجه بهداشت و درمان است؛ بهداشت و درمان تنها 30 درصد سلامت جامعه را برعهده دارد و 70 درصد افزایش سلامت در جامعه باید توسط نهادها، ادارات و مردم تامین شود و مشارکت در این بخش انجام شود.

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا با اشاره به کارهای فرهنگی در افزایش سطح سواد سلامت مردم و توسعه سلامت خاطر نشان کرد: در این بخش تلاش های موثری در طول سال های مختلف انجام و در دست اقدام است که امیدواریم همه ما در سلامت جامعه اثرگذار باشم.

 

این مسئول با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت افزود: از سال 95 تاکنون 10 مرکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت به مساحت 8 هزار متر مربع در شهرستان نکا افتتاح و احداث شده و بیش از 9 هزار متر مربع فضای بهداشتی و در مانی در مرحله کلنگ زنی و احداث است.

 

وی با اشاره به خدمات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان نکا یادآور شد: خدمات مختلفی در بخش بهداشت و درمان در حوزه زیرساختی، خدمات و فرهنگی انجام شده است و با تلاش های انجام شده فاز دوم بیمارستان امام حسین(ع)  با هدف افزایش تخت بیمارستانی و ارائه خدمات بیشتر در دست ساخت است.

 

خانجانی، مهمترین نیاز بیمارستان امام حسین(ع) نکا را تجهیز به تخت های آی سی یو و مراقبت های ویژه اعلام کرد و گفت: در این بخش با مشکل روبرو هستیم که با ساخت و تکمیل فاز دوم این بیمارستان، نیازهای ما در این بخش مرتفع می شود.

کد خبر 783633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha