به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، «گیتی موللی» امروز(۳ اردیبهشت) در هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران گفت: امسال باتوجه به اینکه تعداد شنوایی شناسان ایران بسیار زیاد بوده که به اندازه تمام قاره اروپا، حتی آسیا و آفریقا می باشد و این حجم از فارغ التحصیلان سرمایه بسیار عظیمی برای کشور بوده که به همین دلیل تصمیم گرفتیم این کنگره را به صورت تخصصی برگزار کنیم.
دبیر علمی هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران افزود: برای هجدهمین کنگره ملی شنوایی شناسی ایران دو محور اصلی انتخاب شد که شامل اختلالات تعادل و سرگیجه و دیگری کم شنوایی کودکان و سه محور فرعی بوده که شامل نویاینس شنوایی، اختلال شنوایی و وزوز می باشد.
موللی اظهارداشت: برای نخستین بار در کشور از تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه ها و فارغ التحصیلان از مرداد ماه سال گذشته دعوت به عمل آمد که در نهایت نیز اودیئولوژیست های کشور در ۸ کمیته تخصصی تقسیم شدند.
وی با تاکید بر اینکه ۱۰ میزگرد تخصصی که مورد نظر جامعه اودئولوژی بوده در این کنگره سه روزه برگزار می شود، خاطر نشان کرد: در این کنگزه نیز از ۲۰۰ مقاله ارسال شده،۵۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که در طول برگزاری هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران، ۲۰ سخنران مدعو از جامعه اودیئولوژی در این کنگره به ایراد سخنرانی خاهند پرداخت.
دبیر علمی هجدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران تصریح کرد: امسال برای نخستین بار به دلیل کاربردی کردن کنگره یازده ریس مرکز کاشت حلزون کشور را در و ۸۶ مرکز کودک و خانواده ما را در این برنامه یاری کردند.
نظر شما