کربلایی شهین کربلایی، مدیر امور بین الملل مرکز امور زنان خانواده ریاست جمهوری پیرامون اجرای طرح معرفی زنان برگزیده آسمانی به خبرنگار شبستان گفت: به دنبال برگزاری سومین اجلاس وزرای زن سازمان همکاریهای اسلامی (OIC) در آذر سال گذشته، در ایران بیانیهای معروف به بیانیه تهران با 42 بند به تصویب رسید که تعدادی از این بندها شامل پیشنهادات رئیسجمهور مبنی بر معرفی زنان برگزیده آسمانی بود.
وی با بیان اینکه پیشنهادات رئیسجمهور با اجماع کلی شرکتکنندگان در اجلاس وزرای زن سازمان همکاریهای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: اشاره رئیسجمهور در این بیانیه به زنان آسمانی و برجسته جهان مانند حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س)، حضرت خدیجه، حضرت مریم و معرفی آنها به کشورهای جهان و مقابله با الگوهای کشورهای استکباری بود.
کربلایی تصریح کرد: با توجه به بحرانهای گریبان گیر جهان کنونی مانند بحران خانواده، ما به عنوان زنان مسلمان کشورهای اسلامی معتقد به معرفی الگوهایی آسمانی در راستای نجات وضعیت بحران جهانی هستیم؛ بر همین اساس با این پیشزمینه فکری بند فوق به عنوان یکی از بندهای اعلامیه تهران به تصویب رسید.
وی افزود: بعد از برگزاری اجلاس وزرای زن سازمان همکاریهای اسلامی مرکز امور زنان، دبیرخانه ملی در ایران تشکیل شد که در این دبیرخانه سه بند از خواسته های رئیسجمهور که مبتنی بر زنان برگزیده آسمانی، موضوع حقوق بشر و حقوق بشر اسلامی، بحث حقوق و مسئولیتهای زن مسلمان و همچنین بند دیگری که مربوط به تهیه و نقشه راه برای کشورهای اسلامی در خصوص موضوعات مربوط به زنان و خانواده است را مورد بررسی قرار میدهد.
وی اظهار کرد: ما بلافاصله بعد از اجلاس، شورای راهبردی و کمیته زنان را ایجاد کردیم و فراخوانی عمومی برای یک نشست بینالمللی در راستای معرفی زنان برگزیده تنظیم شد. همچنین در این راستا نشستی با حضور صاحبنظران و اندیشمندان حوزه زنان و خانواده داشتیم که اعضای کمیتههای علمی و جانبی مربوط به این نشست بینالمللی در این مراسم مشخص شده اند.
پایان پیام/
نظر شما