ایجاد ۳۷هزار شغل جدید با ارائه ۱۴۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات طرح اشتغال روستایی

بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از چهار موسسه عامل برنامه ملی اشتغال روستایی تاکنون توانسته است ۱۴۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات طرح اشتغال روستایی پرداخت کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، برنامه ملی اشتغال روستایی از سال 96 با دریافت مجوز از رهبر معظم انقلاب با اختصاص 1.5 میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی با تلفیق منابع چهار موسسه عامل (بانک توسعه تعاون، بانک کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید) با هدف حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری از بهمن ماه همان سال آغاز و عملیات اجرایی آن از اردیبهشت ماه سال 97 انجام شد.

 

بنابراین گزارش، کمک به افزایش عدالت اجتماعی و رفع محرومیت، حفظ محیط زیست و ارزش های قومی، فرهنگی و اجتماعی و جلوگیری از مهاجرت از اهداف اجرای این طرح است که بر اساس آخرین آمارها در 10 ماهه سال گذشته ۷۰ هزار شغل ایجاد کرده و به زودی ۳ هزار میلیارد اعتبار جدید هم از محل صندوق توسعه ملی اختصاص می‌یابد. اینها گفته های مدیرعامل بانک کشاورزی در اسفد ماه سال گذشته بود.

 

 بنا به گفته «روح‌الله خدارحمی» ۳۲۰۰ میلیارد تومان از وام خوداشتغال روستایی پرداخت شده و قرار است قسط سوم و چهارم هم به میزان ۳ هزار میلیارد تومان به زودی پرداخت شود. تا پایان سه ماهه اول سال ۹۸، ۶ هزار میلیارد تومان اعتباری که از صندوق توسعه ملی به اشتغال روستایی اختصاص یافته توسط بانک کشاورزی و سه بانک همکار پرداخت می‌شود.

 

 حالا در ادامه این طرح عضو هیات‌ مدیره بانک توسعه تعاون اعلام کرده است که مجموع تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی ۱۴۵۰۰ میلیارد ریال است.

 

روابط عمومی بانک توسعه تعاون در این باره به نقل از «سید باقر فتاحی» در کارگاه آموزشی مدیران ستادی و استانی بانک توسعه تعاون آورده است: «بانک توسعه تعاون یکی از بانک‌های موفق عامل در اجرای طرح ملی اشتغال پایدار روستایی بوده است گفت: بانک توسعه تعاون در قالب ۱۹هزار فقره تسهیلات پرداختی در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی زمینه‌ساز کمک به ایجاد ۳۷هزار شغل جدید شد

 

یادآور می شود: یک میلیون و 914 هزار شغل در روستاها باید بر اساس برنامه ششم توسعه ایجاد شود در همین زمینه دولت در لایحه بودجه 1397 به منظور دستیابی به اهداف برنامه ششم توسعه حدود 17 هزار میلیارد تومان از محل اصلاح قیمت های حامل های انرژی، حدود 150 هزار میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی، حدود 60 هزار میلیارد ریال از محل قانون توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی عشایری و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت و حدود 220 هزار میلیارد ریال از محل منابع داخلی بانک ها تجهیز شد. این منابع برای ارائه برنامه های اشتغال فراگیر، توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت و توسعه اشتغال حمایتی به کار گرفته شد./

کد خبر 783325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha