به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، عباسعلی درافشانی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قزوین در جلسه کارگروه تحول اداری، بهره وری و فناوری اطلاعات گفت: فرآیند اطلاع رسانی از خدمات دستگاه های اجرایی ضعیف است که به نوبه خود منجر به کاهش رضایت ارباب رجوع از عملکرد دستگاه ها می شود.
وی افزود: طرح نظر سنجی از ارباب رجوع باید از سوی مدیران دستگاه های اجرایی و صاحب نظران به طور مستمر مورد آسیب شناسی و تحلیل قرار بگیرد تا بتوان با رفع نواقص و کاستی های این طرح را با کیفیت بهتری به مرحله اجرا درآورد و رضایت بیشتری برای مراجعین فراهم کرد.
درافشانی خاطرنشان کرد: نتایج نظر سنجی در نهایت باید به ارتقای سطح خدمات در دستگاه های اجرایی منجر شود و لازمه تحقق این امر جدی گرفتن این طرح از سوی مدیران دستگاه هاست.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قزوین با اشاره به ابلاغ بخشنامه تشکیل گروه کارشناسی دورکاری ( کار در خانه) اظهار داشت: آیین نامه تشکیل این گروه در استان در حال تهیه است که پس از تشکیل این گروه می توان در خصوص واگذاری وظایف و ماموریت های دستگاه های اجرایی به ویژه در حوزه تصدی گری و پژوهش و انجام این امور به شیوه دورکاری (کار در خانه) تصمیم گیری کرد .
وی افزود: با توجه به کمبود فضای فیزیکی در دستگاه های اجرایی و همچنین بالا بودن هزینه مصرف انرژی در ادارات و سازمان ها می توان از این شیوه به نحوه مطلوبی استفاده کرد.
در ادامه جلسه، مدیر کل دفتر منابع انسانی وتحول اداری استانداری قزوین گفت: برون سپاری و واگذاری خدمات از شاخص های ارزیابی عملکرد دستگا های اجرایی است که از پشتوانه قانونی نیز برخوردار می باشد.
سید محمد کریم حسینی افزود: طرح سنجش میزان رضایت مراجعات از نحوه ارائه خدمات در دستگاه های اجرایی استان از جمله برنامه های تحول اداری است که از سال 82 به طور مستمر هر ساله در استان اجرا می شود .
وی ادامه داد: در سال جاری نیز این طرح با 10 هزار پرسشنامه از 18 دی در استان آغاز می شود که به مدت سه هفته کار جمع آوری اطلاعات آن به طول خواهد انجامید.
حسینی تصریح کرد: براساس نتایج به دست آمده از اجرای این طرح در سنوات گذشته، میزان نارضایتی مراجعان با تحصیلات بالا و همچنین شهرنشینان بیشتر از مراجعان با تحصیلات پایین و روستانشینان از عملکرد دستگاه های اجرایی است.
به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین، وی در خصوص شاخص های سنجش و ارزیابی میزان رضایت مراجعه از دستگاه های اجرایی، خاطر نشان کرد: میزان اهمیت جلب رضایت ارباب رجوع در دستگاه، میزان اعتماد به نظام رسیدگی به شکایات، رضایت از اطلاع رسانی دستگاه، نحوه رفتار با مراجعین به دستگاه و در نهایت رضایت از فضا و تجهیزات فیزیکی از جمله شاخص های اصلی سنجش این موضوع در دستگاه های اجرایی است.
در ادامه این جلسه آیین نامه داخلی گروه کارشناسی اصلاح سیستم ها و روش ها مورد بررسی و تصویب اعضای کارگروه قرار گرفت.
پایان پیام/
نظر شما