«حمید مخیری»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: با اجرای کار لایروبی منازل مردم، کارهای حوزه بهداشت و درمان گسترش می یابند.
رئیس گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، از سم پاشی منازل مردم خبرداد و اظهار داشت: کار سم پاشی منازل مناطق سیل زده پس از تجهیز ماشین سم پاشی از روز سوم اردیبهشت ماه جاری آغاز می شود.
وی خاطرنشان کرد: در مرحله نخست اجرای این طرح به ترتیب شهرستان های پلدختر، رومشکان، کوهدشت، دوره چگنی، دورود و مناطقی از الیگودرز سم پاشی می شوند.
مخیری، خاطرنشان کرد: این عملیات در منازل سیل زدگان و چادرهای محل اسکان موقت سیل زدگان نیز انجام می شود.
وی افزود: سم مورد استفاده در این عملیات دلتا مترین است که به صورت محلول در آب بوده، برای انسان و به ویژه کودکان هیچ گونه خطری نداشته و تمامی حشرات ناقل بیماری از جمله پشه خاکی(ناقل سالک)، جوندگان، مار و عقرب را تحت تأثیر قرار می دهد.
مخیری، ابراز کرد: همچنین عملیات لارو کشی شامل سم پاشی در کانون های رشد لارو ناقلین مانند آب های راکد و محل های جمع آوری زباله انجام می شود.
رئیس گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: راند دوم سم پاشی از اول مرداد ماه شروع شده و در صورت مشاهده هر گونه مورد از بیماری های منتقله از راه ناقلین راندهای سوم و چهارم نیز در برنامه قرار می گیرد.
نظر شما