به گزارش خبرگزاری شبستان، اروپا دست کمی از آمریکا ندارد، تشدید لرزش پایه های ولیعهدی «بن سلمان»، ۲ خرداد؛ آغاز روند یازدهمین دوره انتخابات مجلس، بررسی طرح تقویت جایگاه سپاه در مجلس از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در جمعه ۳۰ فروردین ماه است که میتوانید مشروح آن را در لینکهای زیر بخوانید.
هویدا شدن توانایی رهبری آیت الله خامنه ای در سفر به پاکستان
«سید جعفر هاشمی» در گفت و گو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان با اشاره به سفر «عمران خان» نخست وزیر پاکستان به ایران گفت: پاکستان یکی از همسایگان مهم ایران است و با روی کار آمدن عمران خان به نظر می رسد ضرورت تعریف مناسبات با این کشور الزامی باشد.
دیپلمات سابق ایران با بیان این که سیاست های غلط و تشنج آفرین آمریکا در غرب آسیا باید در روابط ایران و پاکستان مد نظر باشد، افزود: برای حل آن ها لازم است که پاکستان و ایران بتوانند به یک سیاست صحیح و هماهنگ بین دو کشور برسند تا بتوانند از خرابکاری های آمریکا در این منطقه مهم مقابله کنند.
وی با اظهار این مطلب که علاقه ملت و دولت پاکستان به ایران بر کسی پوشیده نیست، یادآور شد: زمانی که آیت الله خامنه ای رئیس جمهور بودند سفر ایشان به پاکستان چنان مورد استقبال مقامات و مردم این کشور قرار گرفت که در همان زمان امام خمینی (ره) به سید احمد گفتند «به ذهن می رسد که آیت الله خامنه ای می تواند رهبر آینده باشد.»
تشدید لرزش پایه های ولیعهدی «بن سلمان»
«محمد بن سلمان» از زمان آغاز ولیعهدی تا کنون اقدامات خارق العاده ای انجام داده که عربستان در خواب هم نمی دید. همین امور موجب ایجاد شایعاتی راجع به احتمال خلع او از ولیعهدی شده است.
در همین رابطه، خبر جدیدی از اختلافات میان او و پادشاه عربستان بر سر مسائل مهم از جمله ایران مطرح شده است.
روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی به نقل از منابع اماراتی نوشت: ابوظبی ضمن تایید خبر اختلاف میان ملک سلمان و محمد بن سلمان، پادشاه و ولیعهد عربستان نگران است که این اختلافات بر روابط نزدیک امارات و عربستان نیز تاثیر بگذارد به خصوص اینکه در چهار سال اخیر محمدبن سلمان، ولیعهد عربستان و محمدبن زاید، ولیعهد ابوظبی روابط فوقالعادهای با یکدیگر داشتهاند.
طبق ترجمه ایسنا، این روزنامه لبنانی بر اساس یک گزارش محرمانه وزارت خارجه امارات با اشاره به اینکه از اکتبر سال گذشته ملک سلمان نقش بیشتر و مهمتری نسبت به پسرش محمد بن سلمان در انجام امور حکومتی ایفا کرده است افزود: ملک سلمان از سیاستهای پسرش در داخل و خارج ناراضی است زیرا محمد بن سلمان ترکیه را از یک کشور دوست به دشمن تبدیل کرده است، با اخوان المسلمین خصومت ایجاد کرده، با ایران نیز خصومتش را تشدیده کرده است و از سوی دیگر روابطی با اسرائیل ایجاد کرده است.
بخشی از جنایات داعش در بستر اینستاگرام و تلگرام رقم زده شد
«حسین امیر عبداللهیان»، دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «اینستاگرام تمامی پستهای با مضمون نقش مؤثر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مبارزه با تروریسم اینجانب را حذف کرد و هشدار داد. از حامیان و پدیدآورندگان داعش انتظار دیگری نیست؟! فراموش نکنیم که داعش در همین بستر اینستاگرام و تلگرام، بخشی از جنایات بشری خود را آزادانه رقم زد و حذف نشد!»
حجت الاسلام «حسن روحانی» شنبه ۳۱ فروردین ماه برای بررسی آخرین سفر به خوزستان در ۳۱ فروردین ماه وضعیت مناطق سیل زده به خوزستان سفر میکند.
رئیس جمهوری صبح شنبه ابتدا به استان لرستان سفر میکند و پس از آن وارد خوزستان شود. همچنین روحانی قرار است تا در جلسهای پیرامون بررسی مشکلات سیل زدگان خوزستان و ارائه آخرین خدمات به آنها حضور پیدا کند.
دستور جلسه هفته آینده مجلس/بررسی طرح تقویت جایگاه سپاه
جلس شورای اسلامی هفته آینده روزهای دوشنبه، سه شنبه (دوم و سوم اردیبهشت) در دو نوبت صبح و عصر جلسه علنی دارد. نمایندگان مجلس در جلسات هفته آینده خود طرح دو فوریتی تقویت جایگاه سپاه در برابر آمریکا را که کلیات آن چهارشنبه 28 فروردین ماه در مجلس تصویب شده است، را بررسی می کنند.
بنابراین گزارش، «بیژن نامدار زنگنه»، وزیر نفت نیز هفته آینده برای پاسخ به سوال «علی ساری»، نماینده اهواز و «هدایت الله خادمی»، نماینده ایذه در مجلس حضور می یابد. بررسی لایحه مدیریت حوادث غیر مترقبه کشور اعاده شده از شورای نگهبان و طرح یک فوریتی حمایت از مرمت و احیای بافت های تاریخ و فرهنگی نیز در دستور کار هفته آینده مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
همچنین قرار است نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه معافیت وزارتخانه و موسسات دولتی از پرداخت هزینه های ثبتی، ، لایحه مالیات بر ارزش افزوده و طرح جامع مدیریت شهری را هفته آینده در مجلس شورای اسلامی بررسی کنند.
۲ خرداد؛ آغاز روند یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
یازدهمین دوره انتخابات مجلس و میاندورهای مجلس خبرگان رهبری ٢ اسفند ماه سال جاری برگزار میشود. بنا بر اعلام سخنگوی وزارت کشور مقدمات و فرآیند اجرایی برگزاری انتخابات سال ٩٨ آغاز شده است و برنامههای آموزشی وزارت کشور برای بخشداران، فرمانداران و سایر دست اندرکاران برگزاری انتخابات آغاز شده و طبق جدول زمانبندی انجام می شود.
«سیدسلمان سامانی» همچنین با اشاره به مکاتبات وزارت کشور با شورای نگهبان پیرامون تعیین زمان برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرده بود: «وزارت کشور در مکاتبهای تاریخ پیشنهادی برگزاری این انتخابات را ارائه کرده بود که در جلسه شورای نگهبان این تاریخ مورد بررسی قرار گرفت و تاریخ برگزاری انتخابات مشخص شد. بر اساس تایید شورای نگهبان، یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و اولین میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در ۲ اسفند سال آینده برگزار می شود.»
بنابراین گزارش پیرو تعیین زمان نهایی برای برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی زمان دقیق آغاز روند یازدهمین دوره انتخابات مجلس نیز اعلام شد که بنا به گفته رئیس کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی به تسنیم 2 خرداد این روند کلید می خورد.
الکترونیکی شدن انتخابات در کش و قوس شورای نگهبان و وزارت کشور
بحث الکترونیکی شدن انتخابات از دوران سازندگی در کشور مطرح یود اما با وجود طرح این موضوع در آن سال همچنان موضوع برگزاری الکترونیک انتخابات در پیچ و خم دستگاههای نظارتی مانده است و با وجود اینکه وزارت کشور اعلام میکند توانایی برگزاری الکترونیکی انتخابات را در دو دوره اخیر داشته اما همچنان دستگاههای نظارتی مانند شورای نگهبان با اجرایی شدن این طرح مخالفت میکنند.
این در حالی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی 13 اسفند سال در جریان بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس، سازو کار برگزاری الکترونیکی انتخابات مجلس را تعیین کردند. حالا در ادامه بررسی ها برای برگزاری الکترونیکی انتخابات، سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به احتمال برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بهصورت الکترونیک به تسنیم گفته است: «هنوز نسبت به برگزاری انتخابات بهصورت الکترونیک در دوم اسفند اشکالاتی وجود دارد که هنوز این اشکالات برطرف نشده است. اشکالات شورای نگهبان نسبت به الکترونیکی شدن روند برگزاری انتخابات، قبلاً نیز از سوی این شورا به وزارت کشور اعلام شده بود، باید ببینیم که دوستان وزارت کشور برای این اشکالات پاسخی دارند یا خیر.»
«عباسعلی کدخدایی» ادامه داده است: «در حال حاضر نیز کارشناسان شورای نگهبان مشغول بررسی موضوع الکترونیکی شدن انتخابات مجلس هستند و جلسات کارشناسی بین شورای نگهبان و وزارت کشور در این باره برقرار است اما در شورای نگهبان هنوز به جمعبندی نهایی برای الکترونیکی شدن انتخابات مجلس،در هیچ یک از حوزهها نرسیدهایم و این امر منوط به محقق شدن الزامات انتخابات الکترونیک است.»
جاسوسان زیادی را در مراکز حساس کشور شناسایی کردیم
«حجتالاسلام سید محمود علوی» امروز جمعه (30فرودینماه) در پیش خطبههای نماز جمعه تهران به مناسبت روز سرباز گمنام امام زمان (عج) اظهار داشت: وزارت اطلاعات در طول یکسال گذشته با ۱۱۴ تیم تکفیری، ۱۱۶ تیم مرتبط با منافقین، ۴۴ تیم ضد انقلابی، ۳۸۰ تیم قاچاق مواد مخدر برخورد داشته و عملیات ۱۸۸ تیم عملیاتی خنثی کرده که از جمله آنها میتوان به دستگیری ۴ نفر در جنوب غرب کشور و کشف هزار فشنگ کلاشینکف اشاره کرد.
وزیر اطلاعات ادامه داد: در طول یک سال گذشته همچنین تلاش سرویسهای بیگانه برای جلب صدها نفر برای همکاری در داخل کشور به عنوان جاسوس نیز شناسایی و خنثی شده و از به دام افتادن صدها نفر از نیروهای موثر از کشور صیانت شده است، همچنین ۲۹۰ جاسوس در کشورهای مختلف از جمله کشور خودمان شناسایی شدند.
وی تاکید کرد: از دیگر اتفاقات رخ داده میتوان گفت که ما توانستیم دهها جاسوس که جذب سرویسهای و دستگاههای اطلاعاتی بیگانه شده بودند در مراکز حساس کشور شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی شدند؛ جالب است که بدانید گزارش کشف این جاسوسها موجب بهت و حیرت و سرگیجه سرویسهای بیگانه شده است.
حواسمان باشد؛ اروپا دست کمی از آمریکا ندارد
«آیتالله کاظم صدیقی» امروز جمعهدر خطبه دوم(سیاسی) نماز جمعه تهران با اشاره به نگرانی برخی از تحریمهای اظهار داشت: متاسفانه برخی نگران تحریم هستند باید گفت که به جهنم که تحریمها تشدید میشود، مگر شما خدا و قرآن ندارید؟ فرانسه و آمریکا امروز گرفتار چالش هستند، او تحریم کند، نمیترسید، اما خدا تحریم کند نمیهراسید؟ البته خدا همه تهدیدهایش را عملی نمیکند اگر عملی میکرد که ما بیچاره میشدیم.
خطیب موقت نماز جمعه تهران تاکید کرد: اروپاییها دست کمی از آمریکاییها ندارند، آنها در روزهای سختی ما را تنها میگذارند چرا که میخواهند ما را ضایع کنند، از این رو باید حواسمان باشد.
صدیقی یادآور شد: انقلاب پاینده و بالنده است و مردم انقلاب را باور کردند و اگر جبهه دشمن در خارج از مرزهای ما باشد، ما انقلابی هستیم؛ ما توانستیم دو کشور را بیمه و اقتدار آمریکا را زیر سوال ببریم.
وی با اشاره به بیانیه رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: در بیانیه گام دوم رهبر انقلاب به جوانان تکیه کردند و همیشه اصرار دارند که انقلاب ما مرگ ندارد، این انقلاب مقدمه است و آغاز یک انقلاب جهانی است و انقلاب ایرانی نیست و نشانه آن آمادگی حضور مردم در جبهههای مختلف است./
نظر شما