تاسیس مرکز اسلامی جهت پاسخگویی به تبلیغات ضد اسلامی

شیخ عبدالواحد بیدیرسون، امام جماعت مسلمانان دانمارک تاکید کرد: در جهت آگاهی بخشی و پاسخ به تبلیغات ضد اسلامی، مرکز اسلامی را در دانمارک تاسیس کردیم.

خبرگزاری شبستان: شیخ عبدالواحد بیدیرسون، امام جماعت دانمارک و ناظر مرکز اسلامی کپنهاک، سال 1980 میلادی به دین اسلام گرویده است و پس از آن فعالیتهای دینی را از سر گرفته و مردم را به دین اسلام راهنمایی می کند. او پس از چهار سال سفر به کشورهای آفریقایی و آسیایی به دین اسلام روی آورده است.
«شرق الاوسط» با شیخ بیدیرسون، امام جماعت دانمارک درباره مسائل مختلف به گفتگو نشسته است که متن آن به شرح ذیل می باشد:


 شما هم اکنون به عنوان امام جماعت مسلمانان هستید، می توانید درباره ورود خود به اسلام صحبت کنید؟
من بالفطره مسلمان متولد نشدم و بیش از 30 سال است که دین اسلام را پذیرفته ام و سفر من به آفریقا باعث مسلمان شدن من شد، زیرا در ابتدا به دین هندوسی پیوستم و پس از آن مسیحی شدم و زمانی که به گمراهی خود پی بردم و به یگانگی خداوند پی بردم، دین اسلام را علنی پذیرفتم.

 

در طول سالهای اخیر کاریکاتورهای موهنی درباره پیامبر اکرم(ص)کشیده شد، شما آن را چگونه ارزیابی می کنید؟
بالطبع ما به عنوان یک مسلمان باید از حبیب خود رسول الله (ص) دفاع کنیم و این اقدام توهین به مسلمانان محسوب می شود که باید جلوی این اقدامات گرفته شود.


برای بیداری و مقابله با اینگونه اقدامات اهانت آمیز و تبلیغات سوء چه کارهایی انجام داده اید؟
پس از کاریکاتورهای موهن ما به عنوان یک مسلمان دست به کار شدیم و مرکزی را با نام مرکز اسلامی دانمارک تاسیس کردیم و در این مرکز 40 هزار زن و مرد مسلمان عضو شدند و این مرکز در جهت بیداری مسلمانان و کمک به تازه مسلمانان در داخل و خارج از کشور فعالیت های بسیاری انجام داد که منجر به افزایش گرایش غیر مسلمانان به اسلام شد به ویژه در میان جوانان و زنان که در مناصب دولتی مشغول فعالیت بودند.


پس از کاریکاتورهای موهن، اکثریت مسلمانان در کشورهای عربی و اسلامی، تولیدات دانمارک را تحریم کردند چه اتفاقی برای کشور افتاد؟پس از اعتراضات مردم و مسلمانان چه اتفاقی برای کاریکاتوریست افتاد؟
تحریم در برخی از مواقع ضروری است همچنانکه خشونت در برخی جاها لازم است، تحریم بسیار تاثیر گذار بود و بسیاری شرکتها ضرر کردند.
کایکاتوریست منزوی شده است و تنها با همراهی پلیس می تواند از خانه خارج شود و آن هم به خاطر ترس از جانش است ولی به نظر من شخصا موافق با کشتن وی نیستم، بلکه باید دادگاه برای او مجازات تعیین کند، زیرا اسلام دین حکمت و عدل است.

 

در پایان شرق الاوسط درباره وضعیت مساجد در دانمارک از امام جماعت مسجد دانمارک پرسید و وی پاسخ داد: تعداد مساجد در دانمارک کم است و مسلمانان در نمازخانه ها در برجهای بلند نماز برپا می دارند و به دلیل مشکلات مادی ساخت مساجد به تاخیر افتاده است.
پایان پیام/

کد خبر 78205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha