مشکلات شرکت های دانش بنیان با نگاه ویژه مسئولان برطرف شود

زرآبادی گفت: شرکت های دانش بنیان انتظار دارند مسائلی که مطرح می کنند، پیگیری شود و اگر مشکلی که طرح می کنند، به دلایل مختلف مشکل باقی بماند، باعث دلسردی آنها می شود بنابراین این موضوعات باید با نگاه ویژه برطرف شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «حمیده زرآبادی» در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: بیشتر شرکت های دانش بنیان بیشتر علمی هستند و انتظار دارند مسائلی که مطرح می کنند، پیگیری شود و اگر مشکلی که طرح می کنند، به دلایل مختلف مشکل باقی بماند، باعث دلسردی آنها می شود بنابراین این موضوعات باید با نگاه ویژه برطرف شود.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکل دریافت تسهیلات شرکت های دانش بنیان ادامه داد: کسانی که تسهیلات می خواهند، بارها مسیر را رفته اند و باید مشکلی که موجب می شود این امر محقق نشود را مطرح کنند تا این مشکل را برطرف کنند زیرا سطح جلسات اقتصاد مقاومتی سطحی است که استاندار و مدیران استان در آن حضور می یابند.

 

وی افزود: در خصوص اینکه قطعات و کالاهایی که در کشور نیاز است را بومی سازی کنیم، تولید و بومی سازی همه چیز صرفه اقتصادی ندارد و هیچ کشوری هم این کار نکرده و باتوجه به نیازها این کار را انجام می دهند.

 

زرآبادی خاطر نشان کرد: در بحث اجرای قوانین، نباید با تغییر مدیر قوانین ملغی شود و قوانین نباید فرد محور باشد.

 

وی یادآور شد: امیدوارم با همکاری بین بخش خصوصی و دولتی و با پیگیری دقیق مسیر صنایع و تولید به ویژه مسائل دانش بنیان در مسیر درستی قرار گیرد و ان شاالله بتوانیم در بحث محقق کردن شعار سال که رونق تولید است، با قوت قدم برداریم.

 

در ادامه مدیرکل صدا و سیمای مرکز قزوین هم در این نشست گفت: موضوع اقتصاد مقاومتی در سال ۹۵ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان راهبرد پایه گذاری شد و مسیر گذاری برای این مهم با شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، تولید و اشتغال، حمایت از کالای ایرانی و رونق تولید ملی صورت گرفت.

 

«سعید انبارلویی» افزود: در این جلسه شاهد ارائه کار از سوی ۲ شرکت دانش بنیان بودیم که نیازهایی داشتند و یک بحث تسهیلات است و هیچ سازمانی وجود ندارد که این جنس نیاز را نداشته باشد.

 

وی توضیح داد: ما وقتی از اقتصاد مقاومتی صحبت می کنیم باید این بحث به درستی تعبیر شود، دانش بنیان بودن هم به این معناست که با دانش درونی نیازها را برطرف کنیم بنابراین ما باید در بحث اقتصاد مقاومتی، وابستگی بخشی از کالاها و قطعات را به اشتراک گذاشته تا آموزشگاه های فنی و حرفه ای که می توانند روی یک قطعه کار کرده و یا اینکه دستگاهی را شبیه سازی کنند و اگر این موضوع از ابتدای سال ۹۸ مبنای کار ما باشد شاید بتوانیم پتانسیل خاموش دیگری را در استان بیدار کنیم.

 

در ادامه ریس اتاق بازرگانی استان قزوین هم گفت: با توجه به اینکه در سال رونق تولید هستیم تولیدات ما اگر جنبه صادراتی نداشته باشد کار زیادی از دست ما برنمی آید زیرا ظرفیت های کشور بالاست.

 

«مهدی بخشنده» یادآور شد: در حوزه صنایع کوچک چیزی به نام تحریم معنا ندارد و تأمین قطعات کارهای ساده ای است.

کد خبر 781902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha