برای تحقق رونق تولید و اقتصاد مقاومتی بروکراسی های اداری باید حذف شود

محمدی گفت: بروکراسی های اداری باید تا آنجا که ممکن است حذف شود و باید فرایند رسیدن به رونق تولید و اقتصاد مقاو متی را تسریع بخشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «داود محمدی» در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که امروز (چهارشنبه ۲۸ فروردین) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: ما امروز به شرکت های دانش بنیان نباید تنها به عنوان شرکت نگاه کنیم، اینها منابع انسانی ارزشمند ما هستند که اگربه درستی از آنها صیانت نشوند ممکن است عده ای که صبر و تحمل قابل توجهی ندارند، ترجیح دهند از کشور خارج شود.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مهمترین منابع ما همین منابع انسانی فرهیخته و اثربخش است که همه باید به آن توجه کرده و حمایت جدی داشته باشیم.

 

وی عنوان کرد: وضعیت ما در تولید علم در دنیا، وضعیت قابل دفاع و خوبی است و در شقوق مختلف علمی نظیر نانو، دانش هسته ای و فیزیک پلاسما در رتبه های برتر دنیا هستیم ولی در تبدیل این علم به ثروت جایگاه نازلی داریم و نتوانسته ایم تجاری سازی علم کنیم و این علم و دانش را تبدیل به ثروت کرده و از آن بهره وری مناسب داشته باشیم.

 

محمدی تصریح کرد: پارک های علم وفناوری وقتی ایده ای را به محصول تبدل می کنند، مشکل شان این است که نمی توانند این محصول را به تولید انبوه برسانند و ارتباط ارگانیک و تعریف شده ای بین صنعت، دانشگاه و کشاورزی وجود ندارد.

 

وی اعلام کرد: همه باید به میدان آیند و از این ظرفیت استفاده کرده و علوم را تبدیل به ثروت کنند، اگر این علم تبدیل به ثروت شد، اقتصاد را به حرکت درآورد و ایجاد اشتغال در سطح انبوه داشت، موفق بوده ایم.

 

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های استان افزود: قزوین قطب دانشگاهی، صنعتی و کشاورزی است و در هر سه حوزه ظرفیت عظیمی دارد که اگر این ظرفیت ها به هم متصل شود کار عظیمی می توانیم انجام دهیم.

 

وی با اشاره به کمبود بودجه در حوزه پارک های علم و فناوری تأکید کرد: وقتی بودجه کشور ۴۰۰ هزار میلیارد تومان تعریف می شود و ۳۲۰ هزار میلیارد تومان برای حقوق و دستمزد است همه مدیران باید این تغییر نگاه داشته باشند اگر بخواهیم اتکا به بودجه های دولتی کنیم نمی توانیم کاری انجام دهیم.

 

محمدی گفت: باید همه اتکای ما به خصوص در سال جاری به بخش خصوصی باشد و بخش خصوصی کمک کند تا ما بتوانیم از این مشکلات عبور کنیم و با اتکا به بودجه دولتی نمی توانیم قدم بزرگی برداریم.

 

وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه باید نیازهای ابتدایی کشور را شناسایی کنیم و مورد توجه جدی قرار دهیم و اگر صادراتی می خواهیم داشته باشیم بتوانیم مواد اولیه مورد نیاز را به جای پول دریافت کنیم.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: اقتصاد ما بانک محور است و بدون مشارکت بانک ها نمی توانیم کارها را پیش ببریم و تا به امروز هم بانک ها خوب عمل کردند و امسال باید جدی تر از گذشته وارد شوند.

 

وی اضافه کرد: همچنین بروکراسی های اداری باید تا آنجا که ممکن است حذف شود و باید فرایند رسیدن به رونق تولید و اقتصاد مقاو متی را تسریع بخشیم؛ ما از استاندار و ادارات می خواهیم آنجا که احساس می کنند برخی بخشنامه ها و قوانین دست و پاگیر هست به ما اعلام کنند تا پالایشی  در این خصوص انجام شود.

 

وی یادآور شد: نکته دیگر همکاری شهرداری ها است که نسبت به سایر دستگاه ها در بحث بودجه تنگناهای کمتری دارند، شهرداری ها باید کمک کنند به بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان تا بتوانیم قم ها خوبی در رونق تولید و اقتصاد مقاومتی برداریم.

 

کد خبر 781849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha