آماده برگزاری جشنی بزرگ/ گیلان در تب‌ وتاب نیمه شعبان

همزمان با نزدیک شدن به نیمه شعبان، جشن میلاد امام زمان(عج) عموم مردم در تب و تاب هستند تا به بهترین نحو این مراسم‌ها را برگزار کنند.

خبرگزاری شبستان،گیلان_مائده فلاحتکارضیابری: وقتی ماه شعبان فرا می‌رسد، بعد از سپری شدن روزهای آغازین آن که مصادف با میلاد با سرسعات امام حسین(علیه‌السلام)، حضرت عباس(علیه‌السلام)، امام سجاد(علیه‌السلام) و حضرت علی‌اکبر(علیه‌السلام) است، گویی شهر و دیار و کوی و برزن در تب و تاب گرامیداشت مولود نیمه شعبان هستند و همه از بزرگ و کوچک، زن و مرد و پیر و جوان، شهر را برای نیمه شعبان آماده می‌کنند.

 

از این رهگذر صحنه‌های زیبای عشق به مهدی موعود(عج) در جنبشی کاملاً مردمی و عاشقانه خلق می‌شود که بدون شک در ایام دیگر سال به جز ماه محرم‌الحرام مثل آن تکرار ناشدنی است.

 

 

این روزها با گذر از خیابان‌ها حضور جوانان برای برپایی جشن بزرگ نیمه شعبان بسیار چشمگیر است؛‌ جوانانی که بدون خستگی و با همه اخلاص و عشق به مولایشان مهدی(عج) در حال تزئین خیابان‌ها هستند.

 

برخی ایستگاه‌های صلواتی به راه انداخته‌اند و برخی دیگر پرچم و بنر و پلاکارد زده‌اند، رنگ‌های کوچه‌ها تغییر پیدا کرده و بوی بهار به مشام می‌رسد، چهره‌ها بشاش شده، گویی خبری در راه است، خبری شاد و خبر آمدنی که با آن آمدن لبخند بر لبان هر انسانی نقش می‌بندد.

 

در این راستا کانون‌های مساجد، بقاع متبرکه و اماکن مذهبی میزبان عاشقان مهدی موعود(عج) هستند تا جشن و سرور میلاد یگانه منجی عالم بشریت را برگزار کنند.

 

 

*جشن نیمه‌شعبان در بیش از 35 کانون مساجد صومعه‌سرا

«نوراله صفرپور» با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: وظیفه هر مسلمانی است که امام زمان خود را بشناسد و نیمه شعبان بهترین فرصت برای ایجاد شناخت و معرفت نسبت امام زمان(عج) و تبیین ویژگی‌های منتظران ظهور این امام است.

 

رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه‌سرا افزود: همزمان با شب و روز میلاد منجی عالی بشریت، بیش از 35 کانون فرهنگی هنری مساجد میزبان برگزاری جشن میلاد امام زمان(عج) هستند.

 

وی با بیان اینکه سخنرانی، مولودی‌خوانی، سخنرانی، برگزاری مسابقات فرهنگی، نورافشانی و ... ازجمله برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برای بزرگداشت میلاد باسعادت حضرت ولی‌عصر(عج) است، گفت: در سالن فارابی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه‌سرا جشن میلاد امام زمان(عج) برپا می‌شود.

 

صفرپور تصریح کرد: برپایی نمایشگاه کتاب، برگزاری همایش عفاف و حجاب و برگزاری کنسرت موسیقی فریدون آسرایی از دیگر برنامه‌های این نهاد در ماه شعبان است.

 

وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی از برگزاری جشن‌های نیمه شعبان ایجاد نشاط و آشنایی جوانان با اهداف و فلسفه انتظار و مهدویت و کسب معرفت و شناخت نسبت به امام زمان (عج) است.

 

 

*برگزاری جشن نیمه شعبان در 5 بقعه متبرکه ماسال

«رامین ضمیری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال با تبریک پیشاپیش میلاد امام زمان(عج)، اظهار کرد: مراسم جشن‌های نیمه شعبان در پنج امامزاده و بقعه متبرکه این شهرستان برگزار می‌شود.

 

رییس اوقاف و امور خیریه ماسال افزود: برنامه‌های متنوعی چون سخنرانی، مولودی خوانی و قرائت قرآن توسط قاریان استانی و شهرستانی در بقاع متبرکه با حضور عموم مردم برگزار می‌شود.

 

وی با بیان اینکه با تمهیدات در نظر گرفته شده، از سخنرانان و مبلغان شاخص و برجسته و از مداحان معروف در این جشن‌ها استفاده می‌شود، گفت: برپایی ایستگاه مشاوره وقف و ایجاد وقف جدید مرتبط با امام زمان (عج)، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ در جوار بقاع متبرکه و برگزاری مسابقات فرهنگی از دیگر برنامه‌های این نهاد در سطح بقاع متبرکه است.

 

ضمیری تصریح کرد: در این آئین‌ها برنامه‌های مختلفی تدارک دیده شده است تا در کنار ایجاد فضایی شاد برای شرکت‌کنندگان بتوانیم از فیوضات و برکات این روز مبارک نیز زائرین را بهره‌مند کنیم که این امر گامی مهم در راستای تبدیل بقاع متبرکه و امامزادگان به قطب‌های فرهنگی جامعه است.

 

 

*برگزای جشن نیمه شعبان توسط مسجد جامع شاندرمن

«مازیار رستم‌پور» با تبریک میلاد منجی عالم بشریت، اظهار کرد: همزمان با فرا رسیدن شب نیمه شعبان و میلاد حضرت قائم (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) مراسم جشن و سرور به همت هیئت امنا، امام جماعت و اعضای کانون فرهنگی هنری برگزار می‌شود.

 

مسئول کانون فرهنگی هنری حب‌المتین مسجد جامع شاندرمن با بیان اینکه این جشن به صورت خیابانی برگزار می‌شود، افزود: هر ساله استقبال چشم‌گیری از این جشن توسط مردم صورت می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه سخنرانی، مولودی و شعرخوانی و اجرای مسابقه فرهنگی از جمله برنامه‌های میلاد حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است، گفت: هدف از برگزاری جشن نیمه شعبان شناخت و معرفت امام عصر(عج) است.

 

رستم‌پور با بیان اینکه شور برگزاری مراسم مذهبی در بین آحاد جامعه بیانگر عمق علاقه و ارادات مردم به ائمه اطهار(علیه‌السلام) است، تصریح کرد: تقویت و ترویج هویت و باورهای دینی و ملی، افزایش نشاط اجتماعی با بهره‌ گیری از فضای معنوی اعیاد مذهبی، شادباش تولد امام زمان (عج) و تلاش برای ارتقاء سطح دانش افراد نسبت به فلسفه انتظاراز دیگر اهداف برگزاری جشن نیمه شعبان است.

 

گفتنی است، مسجدهای شهر هم بیشتر از جاهای دیگر در تدارک‌اند، بچه مسجدی‌ها و اعضای کانون‌ها، بسیج و دیگر اقشار مردم این روزها در مساجد بیشتر از روزها دیگر دیده می‌شوند که سر درب مساجد را آذین بندی کرده و آماده برگزاری جشنی بزرگ می‌شوند.  

 

کد خبر 781841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha