به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «معصومه ابتکار» امروز (سه شنبه ۲۷ فروردین) در جلسه بررسی وضعیت بهداشت و سلامت خانوادههای سیلزده در گلستان اظهار کرد: از روزهای نخست وقوع سیل سازمانهای مردم نهاد پای کار بودند باعث شدند که مشکلات مردمی کمتر شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به اهتمام مسئولان دولتی و نیروهای مردمی،داوطلب و سازمانهای مردم نهاد در امر امدادرسانی و خدماترسانی به سیلزدگان اشاره کرد و افزود: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند این اقدامات جلوههایی از تبلور اعتقادات دینی بود.
ابتکار با بیان اینکه جلوههایی از زیبایی در دوران دفاع مقدس را در مناطق سیلزده شاهد بودیم، متذکر شد: نقش جوامع مدنی در بحران بیبدیل بود و باید اجازه دهیم جوامع مدنی در تصمیمسازیها، اجرا، رصد و نقد وارد عمل شوند.
وی خاطرنشان کرد: سمنها و تشکلهای مردم نهاد سرمایه عظیمی بهشمار میروند و گوشه ای از تواناییهای این تشکلهای مردمی را در سیل شاهد بودیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: گرچه در روزهای ابتدایی سال شاهد بارندگی خوبی در کشور بودیم ولی باید توجه داشت که بخشی از این بارندگیها و جاری شدن سیل به خاطر افزایش دمای کره زمین است.
ابتکار با بیان اینکه شرایط اقلیم کشور کاهش بارندگی و افزایش دما را نشان میدهد، متذکر شد: اگر برنامهریزی صحیح نداشته باشیم میتواند بارندگیها مدیریت کشور را به چالش بکشد.
وی به حفاظت از رودخانهها، جنگلها و دریاها تاکید کرد و افزود: در سطح استان و ملی سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده را دنبال میکنیم، این سند به ارتقای وضعیت خانوادهها و عدالت جنسیتی منجر خواهد شد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: با اهتمام رئیس جمهور خسارتهای ناشی از سیل جبران خواهد شد.
ابتکار افزود: گزارش خوبی از خدمات بهداشتی و توجه به زنان و خانواده در این جلسه مطرح شد، سمنها میتوانند در بسیاری از خلعهای بهداشتی پیش آمده در بحرانها موثر باشند.
وی افزود: این آمادگی را داریم برای سال ۹۸ به بانوان و اشتغال آنها به ویژه در مناطق سیل زده کمک کنیم.
نظر شما