«رشید قاسمی» در جمع راهنمایان گردشگری منطقه ابوزیدآباد،از راهنمایان گردشگری به عنوان سفیران فرهنگی نام برد و اظهار داشت: منطقه ابوزیدآباد دارای بیشترین جاذبه های تاریخی، طبیعی و مذهبی در سطح شهرستان است و بنابراین می توانیم از این فرصت در جهت رشد صنعت گردشگری استفاده کنیم که کمترین آسیب ها را به همراه داشته باشد.
مدیر اجرایی ساماندهی گردشگری ابوزیدآباد و بخش کویرات به فعالیت ۳۳ اقامتگاه برای اسکان گردشگران در این منطقه اشاره کرد و گفت: از این تعداد، ۲۷خانه مسافر، یک باب هتل، دو کاروانسرا و سه اقامتگاه سنتی و بوم گردی فعالیت دارند.
قاسمی ابوزیدآباد را شهر فرهنگ و دیانت خواند و تصریح کرد: حفظ شئونات اسلامی از سوی گردشگران که وارد این منطقه می شوند بسیار ضروری است که لیدر و راهنمایان گردشگری نقش مهمی در این زمینه دارند.
مدیر اجرایی ساماندهی گردشگری ابوزیدآباد به نقش سازنده لیدر و راهنمایان گردشگری در معرفی مجموعه های تاریخی و طبیعی و مذهبی به گردشگران اشاره کرد و افزود: ارائه خدمات مطلوب و بهینه، ارائه اطلاعات درست و شفاف و معرفی فرهنگ و آداب و رسوم این منطقه به گردشگران از وظایف راهنمایان و لیدرهای گردشگری است.
رشید قاسمی با اشاره به اینکه راهنمایان باید کارت شناسایی و مجوز از دفتر مدیریت گردشگری داشته باشند، افزود: راهنمایان گردشگری باید آشنایی کامل از منطقه و موقعیت جغرافیایی آن داشته باشند، با احترام کامل با کلیه گردشگران و مردم منطقه برخورد کنند، آشنایی با ابزار روز ارتباطی و جی پی اس و نقشه خوانی داشته باشند و دارای کارت سلامت و برخورداری از سلامت روحی و روانی باشند.
مدیر اجرایی ساماندهی گردشگری ابوزیدآباد افزود: مدیران خانه مسافر و اقامتگاه ها هم باید دارای مجوز از دفتر مدیریت گردشگری، بیمه، سیستم گرمایشی و سرمایشی، ایمنی بودن آن مکان با کپسول آتش نشانی و صندوق امداد و خدمات باشند و نسبت به مختلط نبودن مسافران و گردشگران،تحویل لیست کامل گردشگران به دفتر منطقه به صورت هفتگی، بهداشتی بودن کلیه امکانات و وسایل، مجوز بهداشتی کامل آشپزخانه، رعایت حقوق همسایگان و ورود و خروج از منزل با هماهنگی لیدر توجه ویژه داشته باشند.
رشید قاسمی همچنین به وظایف سافاری و آفرود در این منطقه اشاره کرد و افزود: فراهم کردن کلیه مدارک خودرو اعم از گواهینامه، بیمه نامه، بیمه نامه مسئولیت بدنی، معاینه فنی، شناسنامه و کارت ملی، دریافت مجوز از مدیریت گردشگری منطقه،رعایت کلیه قوانین گردشگری،منابع طبیعی،محیط زیست و حفظ شئونات اسلامی،هماهنگی با مدیریت گردشگری منطقه جهت برپاکردن چادر برای اسکان موقت،رعایت کلیه تجهیرات ایمنی خودرو اعم از کمربند،پرداخت قبض ورودی و عوارض داخلی منطقه به صورت روزانه یا هفتگی از وظایف رانندگان آفرود و سافاری است.
یادآور می شود؛ شهر ابوزیدآباد و ۱۰ روستای آن در بخش کویرات شهرستان آران و بیدگل از ظرفیت های گردشگری استان اصفهان است. نقاط مذهبی و زیارتی مانند آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) این شهر، امامزاده سلطان صالح (ع) روستای کاغذی، امامزاده سلطان حسین و زین الدین (ع) روستای یزدلان در کنار اثرهای تاریخی مانند قلعه خشتی کرشاهی به عنوان دومین سازه خشتی ایران، کاروانسرای شاه عباسی، مجموعه چند منظوره خواجه زین الدین، خانه های تاریخی و آب انبارها می تواند روزهای خوبی برای گردشگران و مسافران فراهم کند.
همچنین کویر زیبا و بکر سیازگه با رمل های ماسه ای و تپه های شنی در فاصله پنج کیلومتری مرکز شهر ابوزیدآباد فرصت بی مانند در اختیار مسافران داخلی و گردشگران خارجی قرار می دهد.
شهرستان آران و بیدگل در شمالی ترین نقطه استان اصفهان و در فاصله ۲۱۵ کیلومتری از مرکز این استان واقع است./
نظر شما