جاودانگی با مدرسه سازی

خسروی نژاد که عاشق مدرسه سازی است، به مردم عزیز کشور توصیه می کند از نزدیک طعم شیرین مدرسه سازی را بچشد و برکات ‌آن را لمس کنند چرا که یکی از رمزهای جاودانگی، سهیم شدن در همین کار خیر است.

خبرگزاری شبستان - خراسان جنوبی؛می گویند آدمی بنده محبت است و هر چه نتواند سنگ خارای قلبش را بگشاید، محبت خواهد توانست. تپش قلب های پاک خیران مدرسه ساز جویباری از مهربانی و ایثار را روانه ریشه های درخت علم و دانش کرده تا نونهالان و نوجوانان و جوانان این کهن مرز و بوم از سایه پرمهر و خنکای این درخت زیبا بیش از پیش بهره مند شوند.

 

خیران مدرسه ساز متاع گران بهای سخاوت را در خود به ودیعت دارند و کریمانی از دیار عرشیان و ملکوتیان هستند و با بنا نهادن مدرسه ی عشق و کلاس ایثار، نام خود را در آسمان ها به یادگار می‌گذارند و افتخار می‌کنیم که ایران، مهد پرورش بزرگ مردان و شیرزنانی همچون خیرین مدرسه ساز است که تار و پود مدرسه‌ی عشق و مهربانی را به شوق وصال جانان می آفرینند.

 

مقام معظم رهبری در خصوص امر و اهمیت مدرسهسازی می فرمایند: تلاش در راه مدرسه سازی خود جهادی مقدس است و مشارکت در مدرسه سازی از ماندگارترین کارهای نیک است.

 

خیرین مدرسه ساز، یادگارهایی از خود باقی گذارده اند که نه تنها هیچ وقت فراموش نمی شود، بلکه، سینه به سینه و نسل به نسل به دیگران نیز منتقل می شود و خیرین مدرسه ساخته اند تا بچه ها در آن مدارس با آرامش درس بخوانند و بتوانند به مقامی برسند که آینده ایران اسلامی را بسازند.

 

یک ماجرای شیرین دلیل آغاز فعالیت خیر مدرسه ساز

«بتول خسروی نژاد» معلمی 74 ساله و یکی از خیرین مدرسه ساز است که با سخاوت و بخشش فراوان در این عرصه فعالیت دارد در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار کرد: وقتی شادی دانش آموزان را در مدرسه جدیدی که ساخته ام، می بینیم حس می کنم که در بهشت قرار دارم.

 

وی که 44 سال به کار معلمی مشغول بوده و بیش از هفت سال می‌گذرد که وارد عرصه مدرسه سازی شده است؛ در ابتدای فعالیتش با ساخت اولین مدرسه فکر می کرد که دیگر مشارکت نخواهد داشت اما اکنون ساخت بیست و یکمین مدرسه را در دست دارد.

 

خسروی نژاد به دلیل فعالیت خود در این حوزه اشاره کرد و افزود: یک ماجرای شیرین سبب حضورم در این عرصه شد و طی یک سفر با کودکی برخورد کردم که بسیار فقیر و بااستعداد بود و 4 ساعت از وقت خود را با او گذراندم و متوجه شدم که بی نهایت باهوش است و از او سوال کردم که به مدرسه می رود یا نه و او در پاسخ گفت که فقط تا کلاس پنجم درس خوانده است و در روستایشان مدرسه برای ادامه تحصیل وجود ندارد و آن موقع دگرگون شدم و تصمیم گرفتم که در عرصه مدرسه سازی برای مناطق محروم مشارکت داشته باشم.

 

این خیر مدرسه ساز در مناطق مختلف کشور در امر مدرسه سازی مشارکت داشته است که می توان به مناطقی همچون طبس، میانه، ارومیه، بندرعباس، کرمان، همدان و ... اشاره کرد و در ساخت 2 مدرسه در خراسان جنوبی مشارکت داشته است و می گوید که طبس بسیار زیبا و دیدنی بود و مردمان بسیار خوبی دارد.

 

خسروی نژاد با بیان اینکه از خداوند متعال سپاس گذارم که این راه بزرگ را به من نشان داده است، گفت: از خداوند تشکر می کنم که به من کمک کرده است تا بتوانم سر پناهی برای دانش آموزان نیازمند و مناطق محروم کشور درست کنم تا بتوانند درس بخوانند.

 

وی می گوید که همواره از وضعیت دانش آموزان در مدارسی که ساخته است آگاه می شود و اگر نتواند از طریق دوستان و آشنایانش نسبت به اوضاع این مدارس آگاهی پیدا می کند و معتقد است که بسیار دانش آموزان با استعداد و نازنین هستند.

 

ما عاشق مدرسه سازی هستیم

خیر مدرسه ساز با بیان اینکه «شنیدن کی بود مانند دیدن» ادامه داد: به مردم عزیز کشورم توصیه می کنم بروند از نزدیک با امر مدرسه سازی و برکات آن آشنا شوند و فقط با حرف زدن نمی توانیم مردم را به سمت امر مدرسه سازی جذب کنیم.

 

خسروی نژاد با اشاره به اینکه در جشنواره خیرین مدرسه ساز در مشهد حضور یافتم، گفت: ما عاشق مدرسه سازی هستیم نه خیر و خودمان این کار را انتخاب کرده ایم و آن را دوست داریم و تا زمانی که هستیم ادامه خواهیم داد.

 

 

 

کد خبر 781316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha