خبرگزاری شبستان - خراسان جنوبی؛ یکی از عوامل توسعه در هر کشوری ترویج و تجهیز مدارس به علم و ابزار تحصیل روز جهان است، در جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب به همت خیرین مدرسه یاز شاهد توسعه خیره کننده، کمی و کیفی مدارس بوده ایم به طوری که قبل از پیروزی انقلاب بیش از ۶۰ درصد دانش آموزان بدلیل کمبود مدرسه در محل زندگی، برای ادامه تحصیل بلاتکلیف بودند اما اکنون بیش از ۹۸ درصد دانش آموزان واجب التعلیم در مدارس حضور دارند و این به برکت انقلاب و همت خیرین محقق شده است.
خراسان جنوبی یکی از استانهای به نسبت کمتر توسعه یافته کشور است که با توجه به هزینه بالای مدرسه سازی و عدم توان دولت در ساخت تمامی مدارس مورد نیاز و از طرفی فرسوده بودن برخی از مدارس قدیمی، نیازمند ساخت مدرسه در سطح استان به ویژه مناطقی که جمعیت بالایی دارند است، این استان همواره مورد توجه خیلی از خیرین قرار گرفته و تاکنون خیرین زیادی از سراسر کشور برای ساخت مدرسه،خراسان جنوبی را انتخاب کردند، استانی که به فرهنگ و علمش معروف است و این اقدام خداپسندانه خیرین نام آنها را برای سالیان سال ماندگار کرده است.
«منصور توتونچی» یکی از این خیرین هست، کسی که به گفته خودش خیر بودن را مدیون مادری می داند که سالها در این راه قدم برداشته است، او در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند با اشاره به اهمیت امر مهم مدرسه سازی در کشور و اجر و برکات این اقدام خداپسندانه، اظهار داشت: کار خیر و نیک از جمله مدرسه سازی برکات زیادی دارد که از جمله آنها سالم زندگی کردن در جامعه امروزی است.
وی با بیان اینکه مدرسه سازی و کار خیر را از مادرم آموختم، گفت: مادرم همیشه دوست داشت که فرزندانش تحصیل کرده باشند و به خاطر اینکه پدرم کار خیر را خیلی دوست داشت به یادش مدرسه ای در شهرستان خوسف ساخت.
این خیر مدرسه ساز با اشاره به اینکه بنده از طریق یک خیّر با مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی ارتباط پیدا کردم و قراردادی امضاء شد، افزود: در ابتدا به این امر خیلی اعتمادی نداشتم اما با تشویق مادرم این همکاری صورت گرفت و هم اکنون از این اعتماد راضی هستم.
توتونچی گفت: هرساله در ابتدای عید وجهی در راستای تامین البسه و کفش دانش آموزان منطقه خوسف واریز می کنم و اگر شرایط و توان مالی ام خوب باشد قصد دارم این کار را ادامه دهم.
وی افزود: یکی از وصایای من و مادرم این هست که در طول حیات یا بعد از آن مدرسه ای بسازم و این کار را دوست داشته و حتما این کار را خواهم کرد.
توتونچی با ابراز خرسندی از اینکه بسیار علاقه مند به مدرسه سازی هستم، گفت: اگر توان مالی داشته باشم این مسیر را ادامه می دهم و در ساخت مدارس دیگر هم مشارکت خواهم کرد.
خیر، هدفی جز جلب رضای خدا ندارد
«خسرو شریف» هم در گفتگو یا خبرنگار شبستان در بیرجند، اظهار داشت: ميزان رضايتمندي خداوند به ميزان عمل، اخلاص و معرفت افراد بستگي دارد و کار خیر مطمئنا رضایت مندی پروردگار را در بر دارد.
این خیر مدرسه ساز افزود: طبق وصیت خاله ام با مجمع خیرین مدرسه ساز ارتباط و به ساخت مدرسه مشغول شدم و از محل اموال ایشان 200 میلیون تومان اهدا شد و 20 میلیون تومان هم از محل دیگری در راستای تجهیزات مدرسه پرداخت کردم.
شریف که خراسان جنوبی را در راستای احداث مدرسه انتخاب کرده است، گفت: این استان منطقه ای محروم است و تصمیم گرفتم مدرسه در این استان و در روستای علی آباد ساخته شود.
وی افزود: سال 96 پول مدرسه به اداره نوسازی مدارس استان واریز شده و امیدورارم مهرماه این مدرسه به بهره برداری برسد.
این خیّر با بیان اینکه کار خیر هدف نمی خواهد، گفت: یکی از راه های جلب رضای خدا جهاد مال و جان خويش در راه خدا است، و کار خیری همانند مدرسه سازی هدفی جز جلب رضای خدا را نمی طلبد.
شکیف بیان کرد: از آنجا که هرچه جامعه ای آگاه تر و با سوادتر باشد، آسیب پذیری آن جامعه کمتر است؛ امیدوارم بچه های این جامعه با علم مفیدشان سرآمد موفقیت ها وفرهنگ قوی در تمام حوزه ها، شوند.
گفتگو: سمیه محمدی
نظر شما