به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، طی مراسمی با حضور رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان گیلان، فرماندار و تنی چند از مسئولان ادارات و نهادهای شهرستان و اهالی روستا و خانواده خیر، حاج حسنعلی قدرتی دبستان سه کلاسه روستای مثلا کوه ریک تالش، به بهره برداری رسید.
حاج حسین محمدی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان گیلان، در این مراسم، گفت: شتاب مدرسه سازی توسط خیرین مدرسه ساز کشور سرعت گرفته است.
وی اضافه کرد: این در حالی است که یکی از ارکان پیشرفت هر کشور مدرسه سازی است و بایستی بیشترین توجه را به این امر داشت.
محمدی، اساس توسعه پایدار هر کشور را بر مبنای توسعه آموزش و پرورش آن کشور عنوان کرد و ادامه داد: سال گذشته دولت حدود 500 میلیارد تومان به امر مدرسه سازی کمک کرد در صورتی که میزان کمکهای خیران مدرسه ساز کشور بیش از دو برابر آن یعنی حدود یکهزار و 74 میلیارد تومان بود.
حسینعلی زاده، فرماندار تالش نیز در این مراسم، اقدامات آموزش و پرورش در جذب و ترغیب خیرین منطقه به امر مدرسه سازی را ارزشمند دانست.
وی اظهار کرد: با توجه به وسعت شهرستان و محرومیت آن، جا برای کار کردن در قسمت مدرسه سازی بسیار مناسب بوده و امیدوارم تا مجمع، خیرین مدرسه ساز را به این منطقه هدایت کنند.
حسینعلی زاده، با تشکر از خانواده خیر مدرسه ساز، به اهالی روستاهای منطقه از اختصاص اعتبارات لازم برای ادامه آسفالت راه و آبرسانی به برخی از روستاهای منطقه خبر داد.
کرمی، رئیس آموزش و پرورش نیز با اشاره به ارج و قرب کار خیر و نیکو، بیان کرد: نیکوکاری در ساخت و احداث مدرسه یک اثر ماندگاری است که حسنات جاریه ای را به همراه داشته و یک سرمایه عظیم معنوی برای جهان آخرت، است.
وی افزود: در سالیان اخیر حضور خیرین در عرصه مدرسه سازی و اقدامات نیکوی آنها در ساخت مدرسه بی نظیر بوده و در طی چند سال اخیر چهار آموزشگاه در شهرستان توسط خیران احداث شده است که در قبل و بعد از انقلاب در شهرستان نظیر نداشته است.
کرمی اضافه کرد: ما در قبل از انقلاب افراد خیری داشته ایم که برای احداث مدرسه به دولت زمین اهدا کرده اند ولی اینکه افرادی بیایند و مدرسه احداث کنند تا همین چند سال اخیر وجود نداشته است.
گفتنی است، این دبستان چهارمین آموزشگاه ساخته شده شهرستان تالش توسط خیرین تالشی بوده و دارای یک کلاس درس، دفتر آموزشگاه واتاق ویژه معلم با 13 دانش آموز است که در ییلاق کوهستانی (مثلاً کوه) ظرف کمتر از یک سال توسط حاج حسنعلی قدرتی و پسران احداث و تحویل آموزش و پرورش تالش شد.
پایان پیام/
نظر شما