نقش تاثیرگذار عالمان دینی در دانشگاه‌ها نباید نادیده گرفته شود

دبیر ستاد اقامه نماز مازندران، با بیان اینکه حضور عالمان دینی باید در دانشگاه‌ها به صورت جدی‌تر پیگیری شود، اظهار داشت: نقش تاثیرگذار عالمان دینی را در دانشگاه‌ها نباید نادیده گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، دبیر ستاد اقامه نماز مازندران، امروز (3 آبان) در جلسه شورای ستاد اقامه نماز در ساری گفت: ترویج فرهنگ نماز از جمله اعمال مقدسی است که همچنان مورد لطف و عنایت خداوند قرار گرفته و باید بکوشیم تا این امر مهم و سازنده را همانند قدیم نهادینه کنیم و در فرهنگ ناب محمدی جای دهیم.

 

حجت الاسلام ابراهیمی، افزود: این بار مهم و سنگین بسیار حیاتی بوده و باید همواره به آن توجه ویژه داشته باشیم زیرا متولیان امر در این مقوله بیش از دیگران سهیم بوده اند و باید با نهایت همت، جهت تحقق اهداف در این راستا تلاش کرد و تا آنجایی که می توانند، منویات مقام معظم رهبری را لبیک گویند.

 

این مقام مسئول، با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به اجلاسیه بیستم نماز در بوشهر، عنوان کرد: همه ما موظف هستیم دغدغه رهبری در راستای ترویج فرهنگ نماز را جدی بگیریم و به آن عمل کنیم تا بتوانیم موفقیت و کامیابی انقلاب و ایران اسلامی را به گوش جهانیان برسانیم و همچنان پیروز و قدرتمند باقی بمانیم.

 

وی تصریح کرد: وجود ماهواره و اینترنت در منازل بسیار ناکارآمد و مخرب فرهنگ است و این موجب شده تا دشمنان اسلام از این راه و با نفوذ در افکار عمومی مردم نارضایتی خود را ثبات برساند که کانون های گرم خانواده را مورد هدف قرار داده اند و همچنین بایستی با برنامه ریزی های تدوین شده در مقابل این جنگ بایستیم تا دشمن نتواند با برنامه های از پیش طراحی شده خود خلل و نا آرامی را در جامعه اسلامی پدید آورد.

 

مشاور استاندار مازندران، پاسخ دادن به سوالات ذهنی جوانان را از مواردی دانست که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و بیان کرد: حضور عالمان دینی باید در مدارس به صورت جدی‌تر پیگیری شود، همچنین نقش تاثیرگذار عالمان دینی را در دانشگاه‌ها نباید نادیده گرفت، زیرا ترویج فرهنگ دینی تنها با همت مسئولان استانی امکان‌پذیر است و نباید از کوچکترین تلاش و راه گشایی در این زمینه غافل شوند.

 

وی انواع انحرافات دشمن را در تخریب نماز و فرهنگ آن در جامعه بسیار جدی و مهم قلمداد کرد و یاد آور شد: دست اندرکاران و مسئولان ستاد اقامه نماز باید در ورود به این مقوله حساس با جدیت آغاز به کار کنند تا این کژ فهمی که در مردم جامعه در خصوص اینکه مسجد و نماز تنها متعلق به سالخوردگان و افراد قدیمی مربوط می شود به نحو احسن پاک سازی شود تا آحاد جامعه مسجد را همانند منویات امام راحل سنگر و تکیه گاه خود بشناسند و آنجا را مقر آرامش و جایگاه ابدی بدانند.

 

این مسئول، عدم وجود اطلاعات مساجد استان را یکی از دلیل عدم استفاده بهینه از ظرفیت مساجد خواند و تأکید کرد: در برخی از مساجد روستاها در سال حتی یک بار نیز رنگ روحانی را به خود ندیده‌اند و فقدان روحانی در مساجد روستاها خود یک ضعف فرهنگی به حساب می‌آید و ما باید در فضاسازی و ترویج فرهنگ در روستاها با استواری ورود پیدا کنیم چرا که بیشتر جمعیت غیور و ارزشمند در درون این روستا ها نهفته اند.

 

حجت الاسلام ابراهیمی، اذعان کرد: استان مازندران بسیار مسافر خیز بوده و با توجه به این بایستی افزایش اعتبارات فرهنگی برای احیای فرهنگ نماز، قطعی و مصصم شود زیرا استانی که سالانه 15 میلیون مسافر در آن وارد می‌شوند بسیاری از مساجد بین راهی آن با وضعیت نامناسبی اداره شده و در امر مدیریت مسجد بین‌راهی با چالش جدی مواجه هستیم.

 

وی ابراز کرد: بایستی از قشر جوان در امر خادمان مساجد بهره گیریم و به خادمان مساجد آموزش فرهنگی در حوزه دین و فرهنگ داده شود و این موضوع دلگرمی خادمان از لحاظ بیمه شدن را می طلبد که اکنون نیز در بحث بیمه خادمان مساجد با مشکل جدی و مهمی مواجه هستیم.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 77918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha