کانون‌های  مساجد ظرفیت‌های نهفته کشور را فعال کرده‌اند

پورهنگ گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد به دلیل گستردگی در مناطق مختلف کشور، ظرفیت‌های نهفته زیادی را در کشور فعال کرده‌اند.

حجت‌الاسلام «محمود پورهنگ» در گفت‌و‌گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه موازی کاری دستگاه ها و نهادهای فرهنگی یکی از مشکلات  اساسی و همیشگی کشور است، گفت: همین وضعیت متاسفانه در برخی از مساجد وجود دارد که گاهی منشا بروز برخی اختلافات نیز شده است.

 

امام جماعت مسجد الهادی (ع) افزود: مدیریت استعدادها در کشور که طی چند سال اخیر از سوی مدیران جدی تر از پیش مدنظر قرار گرفته است باید در دستگاه ها و نهادهای فرهنگی نیز لحاظ شود به طوری که از هر فردی بنابر توانمندی و علاقه ای و در جای مناسب با روحیات وی استفاده شود.

 

وی اضافه کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد به دلیل گستردگی در مناطق مختلف روستایی و شهری کشور، ظرفیت های نهفته زیادی را فعال کرده و توانسته اند استعدادهای بسیاری را کشف و در مسیر شکوفایی پرورش دهند.

 

پورهنگ گفت: رسالت کانون های فرهنگی هنری که در نام آن نیز نهادینه شده، ارتقای سطح فرهنگی جامعه از طریق اجرای برنامه های متنوع و خلاقانه هنری است که تاکنون موفقیت های بسیاری در برخی از رشته های هنری مانند تئاتر و سرود داشته اند.

 

وی خاطرنشان کرد: همراهی کانون های فرهنگی هنری با آحاد مردم در صحنه های ملی و انقلابی و مناسبت های دینی و فرهنگی و استفاده از ظرفیت جوانان در برگزاری برنامه ها در این صحنه ها و مناسبت ها یکی از امتیازات این نهاد انقلابی و مسجدی است.

 

امام جماعت مسجد الهادی (ع) در ادامه با اشاره به شعار سال 1398 "رونق تولید" گفت: کانون های فرهنگی هنری باید ضمن احصای راهکارهای اجرایی شدن و همراهی کردن مردم با این شعار راهبردی و گره گشا، در عمل نیز از کالای داخلی حمایت و در اجرای طرح ها و برنامه های خود از اجناس مرغوب ایرانی استفاده کنند.

 

توفیق کانون‌های فرهنگی هنری در زمینه کارآفرینی

وی افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد در زمینه کارآفرینی نیز توفیقات زیادی داشته اند که مسئولان اقتصادی می توانند از این ظرفیت ها برای رونق کارآفرینی در کشور و کسب و کار در ایران استفاده کنند. در واقع مسئولان باید از تجارب و دانش مدیران کانون های فرهنگی هنری در حوزه های اقتصادی استفاده حداکثری کنند.

 

این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: هر کشوری برای حفظ هویت ملی و دینی خود نیازمند ساختارهای پویا است که الحمدالله انقلاب اسلامی با مدیریت و تدابیر امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در این زمینه بسیار درست عمل کرده به طوری که اکنون چندین نهاد از جمله بسیج و کانون های فرهنگی هنری تمام قد مروج فرهنگ انقلابی و ارزشی ما هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: کانون های فرهنگی هنری برای استمرار موفقیت خود باید مجهز به دانش و مهارت روز شوند و مدیران و اعضای این کانون ها باید به فکر ارتقای سطح علمی خود باشند و هیچگاه به داشته های فعلی خود اکتفا نکنند. در واقع همراه شدن به تحولات و پیشرفت های روز می تواند موجب استقبال بیشتر نسل جوان فرهیخته کشور از این کانون ها و به تبع آن، مساجد شود.

 

 

 

کد خبر 779077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha