رسول شمشادی، مدیر کل فنی حرفه ای گیلان، با بیان اینکه این طرح برای اولین بار در این اداره کل اجرا می شود، به خبرنگار شبستان گفت: امکان استفاده از نظرات همه صاحبنظران و همکاران و ذی نفعان در حوزه مسائل آموزشی و فنی و مهارتی ایجاد شده است.
شمشادی اظهار کرد: برنامه ریزی و چاره اندیشی در این مقوله نیازمند همفکری و همدلی فعالان عرصه علم و دانش و مهارت است.
وی خاطرنشان کرد: این مجموعه به گردآوری غربالگری، طبقه بندی و تحلیل ایدههای مختلف مبادرت میورزد که این امر زمینه هم افزایی علمی و تسهیل کاربردی شدن ایدهها را فراهم میکند.
مدیرکل فنی حرفه ای گیلان، ادامه داد: در این راستا ایدههای برتر و اثر بخش طبقهبندی میشوند و حقوق مادی و معنوی صاحبان ایدهها که یکی از دغدغههای همیشگی ایده پردازان در سراسر جهان است حفظ می شود که، فرایند کاری آن از ایده یابی آغاز، سپس به ایده پردازی پرداخته و در نهایت به فرآیند عمل منجر می شود.
شمشادی با اشاره به اجرای طرح استاد – شاگردی، تصریح کرد: انتقال آموزش های فنی و حرفه ای به محیط واقعی کار و ایجاد بستر لازم برای آموزش های اثر بخش، از رویکردهای این طرح است.
وی بیان کرد: اجرای طرح استاد شاگردی با توجه به بیشینه تاریخی در کشور می تواند، به الگوی خوبی برای ایجاد هرچه بهتر فرهنگ کار و مهارت آموزی تبدیل شود.
پایان پیام/
نظر شما