همه باهم برای رونق تولید ، عزت ملی

همه باهم، با تلاش مضاعف در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در مسیر ایجاد اشتغال پایدار و رونق تولید همصدا و همدل حرکت خواهیم کرد.

خبرگزاری شبستان-همدان: مقام معظم رهبری از سال ۸۷ اقدام به نامگذاری هر سالی تحت عنوان خاص نموده‌اند، نقطه ‌نظر ایشان در هر سال اولویت‌دادن و توجه به ضرورت‌های خاصی بوده که با تحقق آن نامگذاری، شرایط کشور روبه پیشرفت بیشتر حرکت خواهد نمود و به عبارت دیگر معظم‌له حسب رصد کمبودها و نیازها هر سال روی یک مساله تمرکز نموده‌اند.

 

نام‌‌گذاری سال جدید از سوی رهبر فرزانه انقلاب، دقت، دوراندیشی، توجه جدی معظم له به مشکلات و کاستی‌ها، ارائه نسخه شفابخش و برون رفت از وضع موجود و حرکت به سوی وضعیت مطلوب را نشان می‌دهد.

 

مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی سال ۹۰ را سال جهاد اقتصادی، سال ۹۱ را سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، سال ۹۲ را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، سال ۹۳ را سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، سال ۹۵ را سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، سال ۹۶ را سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و سال ۹۷ را سال حمایت از کالای ایرانی معرفی نمودند.

 

ایشان امسال را به نام رونق تولید نامگذاری کرد واگر تولید رونق نداشته باشد نمی‌توانیم روی پای خود بایستیم همچنین اقتصادمان اصلاح نمی‌شود.

 

رونق تولید یعنی فعال شدن مراکز صنعتی و تولیدی که منجر به شکوفایی اقتصاد می‌شود رونق تولید در همه عرصه‌ها موردنظر است زیرا با تحقق این مهم رونق اشتغال و بازار فروش را شاهد خواهیم بود.

 

شعار رونق تولید توسط مقام معظم رهبری هوشمندانه انتخاب شده است که همه دستگاه‌های حاکمیتی، اجرایی و مردم باید به میزان سهم خود، نقش آفرینی کنند.

 

حمایت از تولید باعث حفظ استقلال کشور خواهد شد و این بهترین راه مقابله با تحریم و توطئه‌های دشمنان است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند اگر تمرکزمان بر استفاده از ظرفیت‌ها و توان داخلی باشد و چشم امید به خارج از مرزها نداشته باشیم، بدون شک دشمنان این نظام و انقلاب را به زانو درخواهیم آورد.

 

«رونق تولید» راه‌حل برون رفت از مشکلات اقتصادی، عدم وابستگی به خارج، تکیه بر قدرت درون‌زای خود، پیشرفت کشور، رفع بیکاری و موجب شکست رکود اقتصادی و توطئه دشمنان می‌شود.

 

امید است در سال رونق تولید مسئولین با درک دقیق‌تر از شرایط جامعه، تعیین دقیق‌تر اولویت‌ها و باورمندی عملی‌تر نسبت به مشکلات معیشتی مردم از ظرفیت فوق‌العاده تولید در بهبود معیشت مردم استفاده کنند و امیدواری بیشتر آنان و مهار ترفندهای بدخواهان و دشمنان استفاده کنند نه اینکه با بی تدبیری و کم تحرکی عرصه تولید را هم بستری برای یکه تازی دشمن در جنگ اقتصادی قرار دهند.

یادداشت: سمیرا قادری

کد خبر 778887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha