محمد طاهری، دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه یاسوج، با اشاره به تدبیر مقام معظم رهبری در ایجاد کرسی های آزاد اندیشی، با اشاره به روحیه پرسش گری و انتقادی جوانان، به خبرنگار شبستان گفت: روحیه حق طلبی، حقیقت جویی و صفای باطن جوانان مثلثی را تشکیل می دهد که بهترین شیوه برای حرکت آنان به سوی ژرف اندیشی است و در حقیقت کرسی های آزاد اندیشی با پاسخ دادن به این روحیه جایگاه خود را در دانشگاه پیدا می کنند.
وی اضافه کرد: با برگزاری این کرسی ها بستر مناسبی برای طرح مباحث و دیدگاه های متعالی و گفتمان های اسلامی در راستای افزایش بصیرت، بینش سیاسی، فرهنگی و معرفتی دانشجویان ایجاد می شود.
وی اذعان داشت: اهمیت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها به این دلیل است که یکی از ویژگی های جوانان اندیشیدن درباره موضوعات مختلف است و در دانشگاه ها و حوزه ها زمینه تأمل بیش از دیگر نهادهاست.
دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه یاسوج، در ادامه عنوان کرد: دانشگاه یاسوج با برگزاری 18 کرسی از دانشگاه با سابقه ای مثل امیر کبیر نیز جلو زده و مقام نخست را در بین دانشگاه های سراسر کشور کسب کرد.
وی آغاز این کرسی ها را از یک سال و نیم پیش دانست و افزود: پس از اتفاقات سال 88 و فضای ملتهب دانشگاه ها، خصوصا جو نا آرام دانشگاه یاسوج به سمت جوی احساسی رفته بود که به برکت برگزاری 18 کرسی آزاد اندیشی، این جو به سمت عقل گرایی سوق پیدا کرد.
طاهری، یاد آور شد: بیان مطالب به صورت منطقی به گونه ای پیشرفت داشت که اگر کسی هم می خواست غیرمنطقی صحبت کند دانشجویان مخالفت می کردند.
وی یکی دیگر از ثمره های این کرسی ها را جمع شدن شب نامه ها، تحصن های دانشجویی و بازگشت جو آرام به دانشگاه عنوان کرد و ادامه داد: احساس می شود با برگزاری این کرسی ها به جای خوبی رسیده ایم ولی جای کار بسیار زیاد است.
دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه یاسوج، اظهار کرد: اگر به توصیه های رهبر معظم انقلاب عمل شود شاهد خواهیم بود، ظرف چند سال آینده فضای دانشگاه به سمت عقل گرایی سوق پیدا می کند.
وی برنامه کرسی ها برای سال جدید را متفاوت تر از سال گذشته خواند و تأکید کرد: کرسی های امسال به صورت بسته های نرم افزاری طی چهار مرحله ارائه می شود.
وی توضیح داد: در مرحله نخست با جلسات پرسش و پاسخ فلسفه و اصول عقاید ذهن دانشجو را برای ورود به مسئله آماده می کنیم و در مرحله بعد سیر مطالعاتی با موضوع مطالب کرسی ها را در دستور کار داریم.
دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشجویان دانشگاه یاسوج، مرحله سوم را برگزاری کرسی ها دانست و بیان داشت: در مرحله پایانی توسط یک استاد به جمع بندی مطالب سه مرحله قبل می پردازیم.
پایان پیام/
نظر شما