خسارت کشاورزان آسیب دیده از سیل را با برداشت از صندوق توسعه ملی حل کنیم

سلیمانی گفت: مشکلاتی را که برای کشاورزان در حادثه سیل اخیر ایجاد شده است با برداشت از صندوق توسعه ملی حل کنیم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «حسن سلیمانی» در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه 18 فروردین مجلس و در بررسی حادثه سیل در برخی از استان های کشور گفت: سیل آمد و خرابی را به بار آورد در حال حاضر زمان آن نیست که بگوییم چرا سیل آمد بلکه زمان آن است که بگوییم چگونه این خرابی ها را درست کنیم.

 

نماینده مردم کنگاور اظهار داشت: در حال حاضر زمان این است که بودجه ای برای جبران خساراتی که به مردم وارد شده است اختصاص داده شود و بودجه حوادث غیر مترقبه را مورد بررسی قرار دهیم.

 

وی با بیان اینکه تمام زیرساخت ها در استان کرمانشاه از بین رفته است، گفت: بیش از 1500 میلیارد تومان فقط زیربنا خراب شده است و باید واقع بینی کنیم و مشکلات کشاورزان را بر اساس برداشت از صندوق توسعه ملی با اذن رهبری حل کنیم.

 

همچنین، علی ادیانی راد نیز در ادامه این جلسه گفت: سال جدید با هشت سین آغاز شد ما خوشحالیم همه نهادها پای کار آمدند و به کمک مردم سیل زده شتافتند اما چرا باید ما قبل از حادثه و بر اساس پیش بینی ها عمل نکنیم.

 

نماینده مردم قائم شهر اظهار داشت: عدم لایروبی رودخانه ها، عدم برخورد دستگاه های قضایی با متجاوزان به حریم رودخانه ها و عدم توجه به احداث سازه ها و ابنیه های فنی و مستقر در جوار رودخانه ها از سوی هیئت وزیران در استان مازندران از جمله علت های سیل در این استان بوده است.

 

وی با بیان اینکه خسارات وارده به استان مازندران 1900 میلیارد تومان برآورد شده است و عمده این خسارات به زیرساخت های بخش کشاورزی است، گفت: 4 هزار دام سنگین و سبک، 3 هزار واحد صنعتی کوچک و 6 هزار و 400 واحد مسکونی در این سیل از بین رفتند و قطعی آب و برق و گاز در روستاها و شهرهای استان را شاهد بودیم.

 

وی تصریح کرد: مرغداری و دامداری ها در برخی شهرها و روستاها نابود شد و رانش و ریزش جاده ها را داشتیم از دولت انتظار داریم که خسارات وارده به مردم این استان را با اختصاص ردیف اختصاصی جبران کند.

 

ادیانی راد تاکید کرد: باید برای مهندسی رودخانه ها و لایروبی آنها در بودجه های سنواتی فکری اندیشیده شده و به فوریت اعتبار لازم برای خریداری واحدهای مسکونی در حریم رودخانه ها اختصاص داده شود و با متجاوزان به حریم رودخانه برخورد شود.

 

همچنین، عبدالله رضیان، نماینده قائم شهر نیز در این جلسه گفت: حادثه ای که در استان مازندران اتفاق افتاد ناشی از ضعف و سهل انگاری همه دستگاه ها در طول سال گذشته بوده است و اینکه رودخانه های ما ایمنی سازی نشد.

 

وی تصریح کرد: تجاوز به حریم رودخانه ها در شهر زیرآب سوادکوه باعث بروز حادثه سیل در این شهر شد البته موضوع دیواره سازی رودخانه ها نیز مورد غفلت قرار گفت و تمامی اینها ناشی از ضعف مدیریت است./

 

 

کد خبر 777755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha