تغییر کاربری در شهرها و کلانشهرها مورد بررسی قرار گیرد

پارسایی با اشاره به همدلی ای که بین دولت و مردم در حادثه سیل شیراز وجود داشت، گفت: نباید خدشه ای به این انسجام وارد کنیم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «بهرام پارسایی» در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه 18 فروردین و در بررسی حادثه سیل اخیر گفت: از حضور انسان دوستانه و به موقع مردم شیراز که فرهنگ ایرانی را به رخ جهانیان کشیدند و به کمک سیل زدگان شتافتند، تشکر می کنم.

 

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با شروع سیل در استان فارس و شهر شیراز شاهد حضور مدیران در کنار مردم بودیم و خوشبختانه وفاق و همدلی خوبی بین مردم و دولت ایجاد شد و در کنار نواقصی بود که نباید به این انسجام خدشه ای وارد شود.

 

وی با اشاره به سیل در محدوده دروازه قرآن و محله سعدی شیراز گفت: 21 نفر در حادثه دروازه قرآن جان باختند و 150 نفر مجروح شدند و 700 میلیارد تومان میزان خسارت به استان فارس برآورد شده است.

 

وی گفت: علت سیل در شهر شیراز دخالت های انسانی و دستکاری هایی است که در بحث شهرسازی ایجاد شده است.

 

وی گفت: عدم نظارت وزارت نیرو در بحث حریم رودخانه ها و اجازه کمیسیون ماده 5 برای تغییر کاربری و همچنین عدم مدیریت درست شهرداری در آن زمان باعث تغییر کاربری در شهر شیراز شد که البته این حادثه باید ریشه یابی شود چرا که این مسئله در تمامی کلانشهرهای کشور وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه کمیسیون اصل نود مجلس به این موضوع ورود پیدا می کند، گفت: ما این الگوی شهرسازی را در تمامی شهرهای کشور شاهد هستیم و این مختص شیراز نیست. ما باید سعی کنیم این تهدیدات را که متوجه مردم است ببینیم و آنها را رفع کنیم.

 

همچنین، رجبی، دیگر نماینده شیراز در این رابطه گفت: همه نمایندگان به هزار و یک دلیل در جریان سیل شیراز قرار گرفتند، محله سعدی شیراز محله ای است که مرغ عیش و عزا است در خشکسالی مردم این محله آسیب می بینند و سیل هم که بیاید آنها دچار خسارت می شوند.

 

وی ادامه داد: مردم این محله مردمی فقیر و کم بضاعت هستند و در حال حاضر که دچار بحران شده اند باید به آنها کمک شود. صدها میلیارد تومان خسارت به مردم وارد شده است همه خانه و زندگی شان را از دست داده اند و ما باید تلاش کنیم که اعتبارات کلان ملی برای بازسازی و بهسازی محله سعدی شیراز در نظر بگیریم.

 

کوروش کرم پور حقیقی، نماینده فیروزآباد نیز در این زمینه گفت: ما باید سیل را چه قبل از آغاز و چه حین و چه بعد از آن مورد بررسی کارشناسی قرا دهیم البته انتظار داریم مسئولان مربوطه این کار را انجام دهند.

 

وی تصریح کرد: باید با مسئولان و دستگاه هایی که در این زمینه خطا کرده اند برخورد جدی شود.

 

همچنین، مسعود گودرزی، نماینده ممسنی نیز در این رابطه گفت: سال گذشته از عدم تامین منابع مالی برای خسارت های ناشی از خشکسالی گله می کردیم امروز هم از جاری شدن باران گلایه می کنیم. باران بیاید مشکل است نیایید هم مشکل است و مسئولان باید به این امر توجه ویژه کنند.

 

وی تصریح کرد: ما در یکی دو سال اخیر در مورد مدیریت منابع آب جلسات فراوانی را با وزیر نیرو در دولت قبل و وزیر نیرو در دولت فعلی داشتیم که البته در این زمینه در دولت قبل اقدام خاصی انجام نگرفت ولی خوشبختانه آقای اردکانیان به بحث مدیریت و مهار منابع آبی توجه ویژه کردند که باید این موضوع را ادامه دهند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید خسارات ناشی از سیل برآورد و جبران شود و به حوزه آبخیزداری کشور نیز توجه ویژه داشته باشیم تا این فرصت ها تبدیل به تهدید نشود./

 

 

کد خبر 777754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha