کانون‌های مسجدی، نماد همگرایی میان کارگزاران مساجد هستند

فرقانی گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نماد همگرایی میان کارگزاران مساجد هستند و می‌توانند الگوی وحدت میان سایر فعالان فرهنگی در کشور باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین فرقانی» در گفت وگو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه هر نهضت و انقلابی برای ماندگاری نیازمند تشکیل ساختارها و نهادهای جدید و مطابق با نیازهای روز است، گفت: انقلاب اسلامی به دلیل اتکا به اجتهاد پویای تشیع و وجود ولی فقیه در راس حکومت آن از همان سال های نخست شروع به تشکیل مراکز جدید در حوزه های سیاسی، فرهنگی، علمی و اقتصادی کرده است.

 

این مبلغ دینی افزود: تشکیل ساختارهای جدید در همه حوزه ها لازم اما در حوزه های دینی و فرهنگی، ضرورتی اجتناب ناپذیر است که الحمدالله نظام اسلامی در این زمینه نیز بسیار موفق عمل کرده است.

 

وی افزود: مساجد طبق فرمایش حکیمانه مقام معظم رهبری هسته مقاومت فرهنگی هستند بنابراین بیش از هر حوزه دیگری نیازمند تشکیل مراکز و ساختارهای جدید و همچنین به روزرسانی مراکز و نهادهای موجود در آنها است.

 

فرقانی با بیان اینکه تشکیل بسیج در مساجد و به تبع آن در همه ساختارهای دولتی و حکومتی، یکی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن بود، اظهار کرد: هر نهادهای هرچقدر هم که موفق و پویا باشد در جذب همه گروه های مردم توفیق نخواهد داشت؛ الحمدالله مسئولان فرهنگی کشور با درک این واقعیت مسلم، اقدام به تشکیل نهادها و مراکز دیگری به غیر از بسیج در مساجد کردند که اثرات مثبتی نیز در پی داشت.

 

وی ادامه داد: تشکیل کانون های فرهنگی هنری در بستر مساجد تدبیری مثبت در دهه 70 بود که در پی تذکرات مکرر مقام معظم رهبری درباره تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمن، انجام شد و امروزه این کانون ها به یکی از موثرترین مراکز فرهنگی در اقضی نقاط کشور تبدیل شده اند.

 

 

این کارشناس در حوزه دین و فرهنگ اسلامی خاطرنشان کرد: وجود اختلاف در هر ساختار و نهادی، موضوعی طبیعی است اما کانون های فرهنگی هنری به نماد همگرایی میان ارکان مساجد تبدیل شده اند و می توانند الگوی وحدت میان سایر فعالان فرهنگی در کشور باشند.

 

وی گفت: قرار داشتن امام جماعت مسجد یا فردی به نمایندگی و با تایید وی در راس کانون های فرهنگی هنری، مهم ترین دلیل وجود همدلی، همگرایی و اشتراک مساعی میان فعالان این نهاد و سایر کارگزاران مسجدی است. اگر همین مدل در ساختار مدیریتی سایر نهادهای مسجدی به کار گرفته شود مطئنا شاهد کاهش اختلافات در مساجد خواهیم بود.

 

 

 

کد خبر 777429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha