مازنی ها سال ۹۸ را با سیل سپری می کنند

مازنی ها تعطیلات نوروز ۹۸ و سال جدید را با خطرات و واهمه از سیل سپری کردند و این دلهره، همچنان تداوم دارد و همچنان این سیل ویرانگر، منازل و مغازه ها و باغ ها و حتی جان مازنی ها را تهدید می کند.

خبرگزاری شبستان – مازندران

 

میهن عزیزمان که مدتی رنگ خشکسالی را به خود، دیده بود در چند روز مانده به سال 98 با آب های ویرانگر مواجه شد.

 

استان مازندران نیز از سیل های دو هفته اخیر و نزدیک به سال جدید، بی نصیب نماند و همچنان این سیل ویرانگر، منازل و مغازه ها و باغ ها و حتی جان مازنی ها را تهدید می کند.

 

از غروب 12 فروردین، باران و در پس آن سیل ویرانگر، دامن مردم شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی را گرفته است و گویی که این سیل، دست بردار نیست.

 

«محمد حسن مرادی»، رییس کمیته امداد امام خمینی (رحمت الله علیه) شهرستان سوادکوه، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: از غروب روز گذشته (12 فروردین)، سیل در این شهرستان از بالادست آغاز شد و دو منزل در زیرآب به طور کامل، فرو ریخت و دو منزل در حال ریزش و تخریب است.

 

وی افزود: 200 خانوار در زیرآب از منازل خود، تخلیه شدند و در مساجد و خانه های امن، سکنی گزیدند.

 

مرادی اظهار کرد: خطر آبگرفتگی برخی از مغازه ها به مالکین آنها، اعلام شد تا تدابیر لازم، اندیشیده شود.

 

وی بیان کرد: راه های روستایی کنسلیان، سلوت به سنگده، دراسله، شش رودبار، مسدود است و همچنین زمین های شالیزاری و ... آسیب دیدند.

 

مردای ابراز کرد: سیل به راه آهن نیز در نزدیکی پل سفید و برخی از دیوارهای منازل آسیب رسانده است.

 

وی گفت: به دلیل مسدود شدن راه های ارتباطی و ورودی برخی از مناطق شهرستان سوادکوه با کمک دهیاران درصدد هستیم که مددجویان تحت پوشش آسیب دیده کمیته امداد امام خمینی (رحمت الله علیه) این شهرستان، شناسایی شوند تا در اسرع وقت به آنها، کمک های لازم صورت گیرد.

 

حسینی یکی از بانوان شهرستان سوادکوه نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزار شبستان در ساری گفت: این شهرستان در آستانه تحویل سال با مشکلات جاده ای و ریلی مواجه شد.

 

وی اظهار کرد: ریزش سنگ در جاده سوادکوه، موجب کندی رفت و آمد شد که مسافرین نوروزی و حتی بستگان ما که در استان های همجوار نظیر سمنان و تهران، ساکن و مشغول کار بودند بعد از تحمل سختی های بسیار و مسافت های طولانی تر، خود را به مازندران رساندند.

 

حسینی بیان کرد: اکنون جاده سوادکوه با مشکل مواجه شده  و بستگان و مازنی هایی که باید خود را به محل کار خویش در شهرهایی نظیر شاهرود برسانند با وجود قطع راه ارتباطی کرگان، کیاسر چطور باید عمل کنند و تدبیر لازم برای این مهم، ضرورت دارد.

 

رضوی یکی از شهروندان شهرستان سیمرغ نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: باغ خود را به زیر کشت توت فرنگی بردم که با سیل چند روز مانده به عید 98، تلی از لجن و گِل بر آن، نشسته و دیگر امیدی به زنده ماندن این محصول نیست.

 

وی بیان کرد: لجن نشسته بر زمین، همچون چندیدن پتو است که محصولات باغی را خفه می کند و همچنین منازل آسیب دیده شهرستان سیمرغ که با تحمل چندین سال، ساخته شده بود نیز ویران شده که از مسئولان، عاجزانه خواستار ساخت و کمک به این منازل هستیم  که هر چه زودتر به سرپناهی ایمن، دست یابیم.

 

این شهروند سیمرغی ابراز کرد: بارها شنیده ایم که «سعدیا! مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آن است که نامش به نکویی نبرند» بنابراین از خیرین و مردم نوع دوست میهن نیز می خواهیم تا به ما سیل زدگان، یاری برسانند.

گزارش: معصومه علیزاده

کد خبر 776727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha