خبرگزاری شبستان_ لنگرود: از شمیم عطر شهادت میگویم که این روزها حال و هوای شهرم بهگونهای است که وقتی در سطح شهر قدم میزنی ناخودآگاه متوجه بنرهایی میشوید که خبر از برگزاری سی و یکمین سالگرد شهادت شهید همیشه قهرمان استان گیلان را میدهند، شهیدی که رهبری در وصفش می گوید" شهید املاکی شما، جانشین لشکر گیلان، که توی میدان جنگ شیمیایی زدند، خودش هم آنجا در معرض شیمیایی بود، بسیجی بغل دستش ماسک نداشت، شهید املاکی ماسک خودش را برداشت، بست به صورت بسیجی همراهش قهرمان_یعنی_این"
شهید املاکی جان باارزش خود را در راه امنیت و آرامش کشور فدا کرد و اکنون وظیفه ماست تا با حضور در این یادوارهها، دِین خود را به این عزیزان ادا کنیم چرا که امروز ایران اسلامی به عنوان یکی از امنترین کشورهای دنیا مرهون فداکاری و از جانگذشتگی رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس است.
به راستی شهدا الگویی تمام عیار برای نسل جوان هستند، امروز بیش از گذشته باید به حضور نسل جوان در یادوارهها توجه کرد چرا که این نسل باید بدانند که جوانان برومند ایران اسلامی با نثار جان خود انقلاب اسلامی را در مقابل تمامی فتنههای دشمنان بیمه کردند امروز همه ما باید قدردان خون این عزیزان باشیم.
نهم فروردین هر سال یادآور برگزاری یادواره شهدایی است که تمام مردم گیلان به وجود این شهید افتخار میکنند و مردم سرزمین گیل و دیلم و حتی سراسر ایران نهم فروردین هر سال را در خاطر دارند و باشکوهتر از همیشه در یادواره شهید همیشه قهرمان استان شرکت میکنند.
این بار نیز طبق روال هر ساله سی و یکمین سالگرد سردار همیشه قهرمان گیلان شهید حسین املاکی نهم فروردین در مسجد جامع شهرستان لنگرود با سخنرانی سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار میشود.
زندگی نامه شهید املاکی:
سردارشهيد حسين املاکي در شب عاشورا سال ۱۳۴۰، در روستاي کولاک محله شهرستان لنگرود در خانوادهای مذهبی و کشاورز ديده به جهان گشود. او پس از گذراندن دوران تحصيلي خود در سال 58 موفق به اخذ ديپلم در رشته بهداشت محيط شد و در همان سال وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی لنگرود شد. علاقه حسين به ورزش موجب شد تا در رشته کاراته نیز به تمرین و ممارست پرداخته و در مسابقات مختلف حضور یابد.
حسین چند روز پس از آغاز جنگ تحمیلی در سال 59 به همراه اولین گروه اعزامی استان گیلان به قصر شیرین و سرپل ذهاب رفت و در صف اولین افتخار آفرینان دفاع مقدس قرار گرفت پس از چندی به تیپ ویژه 25 کربلا و منطقه 3 گیلان و مازندران پیوست و از آنجا که شجاعت، استعداد و خلاقیت او در امور گوناگون بر کمتر کسی پوشیده بود در واحد اطلاعات عملیات، مسئولیت فرماندهی محور یکم را بر عهده او گذاشتند.
دقت و موفقیتهای حسین در شناساییها به قدری زیاد بود که گویی سالها در دانشگاههای نظامی دروس کلاسیک را در این رابطه فرا گرفته است.
او در سال 61 ازدواج کرد و ۱۲ روز بعد مجددا عازم جبهههای نبرد شد. حسین دوشادوش همسنگرانش در لشکر 25 کربلا در عملیاتهای متعددی همچون رمضان، والفجر 1، والفجر 4، والفجر 6، بدر و عملیاتهای زنجیرهای قدس 1 و 2 نقش بسزایی داشت که بهجرات میتوان گفت موفقیت برخی از آنها مرهون تلاش بیوقفه او در شناسایی موقعیت نیروهای دشمن بوده است.
سردارشهید املاکی پس از عمليات والفجر 8 در منطقه عمومي فاو ديگر همرزمانش چون سردار مهدي خوش سيرت و حسن رضوانخواه به او پيوستند و فرماندهي گردانهای پياده تيپ قدس را بر عهده گرفتند و سردار حاج محمود قلي پور نيز رئيس ستاد تيپ قدس گيلان بود که با همت بلند و شجاعت و دلاوري اين دلاور مردان و سرداران گيلانی چنان تحولی در عملياتها ايجاد شد که بعد از عمليات کربلای 2 در منطقه حاج عمران، به تعبير مقام معظم رهبري" حماسه آفرينان لشکر قدس در کربلاي 2 کربلاي ديگري آفريدند".
سردار رشيد اسلام حسين املاکی پس از انجام عمليات کربلای 2و کربلای 4 در عمليات کربلای 5 با حفظ سمت، فرماندهي محور عملياتی را در جزيره بوارين بر عهده گرفت و به شايستگي درخشيد بطوريکه نيروهاي لشکر وارد شهرک دوئيجي عراق شدند و حسين املاکي، پس از طي رشادت و رزم بي امان مجروح گرديد و پس از بهبودي نسبي مجدد سوي جبهه هاي نبرد شتافت و با توجه توانمندي نظامي عالي که برخوردار بود به عنوان فرمانده تيپ يکم لشکر قدس گيلان، به همراه گردان هاي رزمي، فرماندهي عمليات موفقيت آميز نصر4 ، ارتفاع ژاژيه و شهر ماووت عراق را برعهده گرفت و از چنگال بعثيون آزاد ساخت.
پس از انجام عمليات نصر 4، سردار رشيد حسين املاکي به سمت قائم مقام لشکر 16 قدس گيلان مشغول به خدمتگزاري شد و واحدها و گردان هاي لشکر را مهياي نبردي ديگر ساخت و در ماموريتي آسيب شديدي ديد بطورئيکه ناچار با هلي کوپتر به بيمارستان انتقال يافت که طبق معمول با حاصل اندکي بهبودي مجدد عازم جبهه هاي نبرد شد و دوشادوش فرماندهي محترم لشکر، رزمندگان شجاع اسلام را در عمليات ها ياري کرد.
سر انجام اين دلاور شجاع اسلام در 9 فروردين سال 67 در عمليات والفجر 10 در منطقه عمومي سيد صادق، شانه دري بر روي ارتفاعات (باني بنوک) به همراه ياران و همرزمان شهيد محمد اصغريخواه، فرمانده گردان کميل و شهيد دکتر محمد حبيبي پور و شهيد سيد عباس موسوي و ديگر عزيزان و دلاوران شجاع اسلام در اثر حمله ناجوانمردانه(بمباران شيميايي) دشمنان بعثي به آرزوي ديرينه اي که کسب مقام شهادت در راه حضرت دوست بود نائل آمد و روح بلند و ملکوتي اش همنشين عرشيان گرديد و پيکر مطهر اين فرمانده شجاع اسلام در ميان انبوه آتش و حملات شيميايي دشمن بر روي ارتفاعات باني بنوک ماًوا گزيد .
نظر شما