دولت NGO ها را پذیرفته است/ خیریه چترنیلی موفقیت خود را به اثبات رسانیده

معاون اجتماعی استاندار اصفهان با اشاره به اینکه دولت فعالیت NGO ها را پذیرفته خاطرنشان کرد: هم اکنون ۴ NGO از بودجه دولتی برخوردار هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان به نقل از روابط عمومی خیریه چتر نیلی «محمود ابراهیمی» در گردهمایی مربیان مرکز خیریه چتر نیلی با بیان اینکه کارهای که در مناطق حاشیه شهر انجام می‌شود کار عظیمی است اظهار کرد: ما وقتی وارد ngo ها میشویم قوت می‌گیریم چراکه بی هیچ پشتوانه دولتی بصورت خودجوش در حال تلاش و رفع مشکلات مردم هستند.

 

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه بیش از ۴۵۰ هزار نفر حاشیه نشین و بیش از ۴۶ محله در اصفهان حاشیه نشین هستند عنوان کرد: NGO ها مسئولیت خیلی سنگینی دارند و واقعا باید مورد تقدیر قرار بگیرند.

 

ابراهیمی تاکید کرد:آمادگی داریم دوستانی که در این زمینه فعال هستند ساماندهی کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه دولت نیز این تشکلات را قبول کرده تصریح کرد: اکنون چهار تشکل را بودجه برایش در نظر گرفتیم و می‌توانیم حمایت کنیم.

 

خیریه چترنیلی موفقیت خود را به اثبات رسانیده

در ادامه «مرضیه فرشاد» ضمن ابراز خرسندی از اینکه عده ای داوطلبانه و بدون اینکه کسی تکلیفی برای آن ها تعیین کند زیر یک چتر فعالیتهای خیر انجام میدهند اظهار کرد: من ابتدا نگران بودم که مبادا این خیریه پشت پرده ای داشته باشد و مرتکب تخلفاتی باشد اما بعدها دیدم چقدر این مجموعه کارهای خیر با وسعت عظیم انجام میدهد.

 

مدیر کل سازمان بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه بهزیستی محدود است و نتوانسته این مجموعه را حمایت کند تصریح کرد: این مجموعه پویا و پر نشاط کار خود را گسترش داده است و لحظه ای متوقف نشده است.

 

وی با بیان اینکه در بهزیستی رویکرد اصلی ما کارهای محله محور است عنوان کرد: کارهای محله محور جز با حضور مردم شکل نمی‌گیرد.

 

فرشاد با اشاره به اینکه حضور مردم باید ساختارمند تحت عنوان NGO ها باشد اظهار کرد: حضور بدون ساختار باعث دست و پا گیر بودن است.

 

مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان  تصریح کرد: سیاست ما این است که NGO ها بیایند توانمند شوند و با یک عملکرد قوی خودشان را اثبات کنند تا به آنها اعتماد شود. 

 

وی با اشاره به اینکه برخی NGO ها دچار ناهماهنگی هستند و راه را کج می‌روند ابراز کرد: NGO هایی که موفق باشند خودشان را نشان می‌دهند چراکه آنها خلاقیت دارند فکرهای جدید می‌آورند و از روش های موفق استفاده می‌کنند، قدرتمندی زیاد دارند چراکه مثل سیستم های دولتی اسیر بروکراسی های دست و پا گیر نیستند. 


 
فرشاد در رابطه با انجمن چتر نیلی اظهار کرد: در ابتدا جرات واسپاری هیچ کاری را به این مجموعه خیریه نداشتیم اما به مرور خودشان را با تخصص و خلاقیت نشان دادند و توانستند اعتماد ما را جلب و فعالیت چشمگیری داشته باشند و الان تا جایی که قانون دست و پای ما را نبندد به آنها کمک خواهیم کرد.

 

خیریه ها باید به سمت توانمند سازی حرکت کنند
«کورش محمدی» در مراسم گردهمایی مربیان مرکز خیریه چتر نیلی(حمایت از کودکان) پیرامون فعالیت این مجموعه عنوان کرد: این مجموعه که به واسطه زحمت دکتر بابایی گرد هم جمع شدیم سفره برکت الهی است.


وی با بیان اینکه نگاه خدا امشب در این جمع متمرکز است متذکر شد: در دنیای امروز که پر از مادی گرایی و منفعت طلبی و دورغ است چنین انسانهای با اخلاقی کم است.


عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به اینکه دکتر پورصادق که دردمندانه به جایی رسیده امروز به عنوان خیر جهانی از آن یاد می شود اظهار کرد: نگاه خیریه ها در تمام دنیا بر اساس توانمند سازی است.


وی با اشاره به اینکه قطعا کشوری مثل اتریش تعداد کمتری خیریه نسبت به ما دارد افزود:  آنها به سمت توانمند سازی پیش می‌روند و کارشان فقط صدقه دادن نیست. 


محمدی بزرگترین معضل امروز را ناتوانی در مهارت ها دانست و عنوان کرد: مشکل عمده کشور ما فقر فرهنگی و جا گذاشتن ارزش های فرهنگی در حرکت به سمت مدرنیته است.


وی با بیان اینکه ما روزی افتخار می‌کنیم که به جای افزایش تعداد خیریه افراد را توانمند کنیم تاکید کرد: هزینه هایی که صرف یک خیریه می‌کنیم اگر صرف ۲ خانواده کنیم و آنها را توانمند کنیم و ۲ کودک کار را نجات دهیم بهتر است.


عضو شورای شهر اصفهان تصریح کرد: باید الگوهای توانمند سازی را تعمیم دهیم و مدیرها را در خدمت این برنامه قرار دهیم.


وی با تاکید بر اینکه باید به سمتی برویم که الگوهای موفق در خیریه ها مثل دکتر بابایی را تکثیر کنیم که زنان سرپرست خانوار را کارآفرین می‌کنند خاطرنشان کرد: با این وجود دیگر نیازی به صدقه نداشته باشند./


 

کد خبر 774935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha