حجت الاسلام علی لرستانی، در گف و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در افزود: بارزترين بعد زندگى حضرت زينب، نقش ویژه او در واقعه کربلا و دوران اسارت پس از این واقعه است.
مسول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان الیگودرز، با اشاره به خطابه های حضرت زینب(س)، اظهار داشت: حضرت زینب (س) پس از واقعه عاشورا همانند فرمانده فرمانده جنگ نرم به بنی امیه ضربه های کاری زد و یزد را از پای درآورد.
وی با اشاره به ویژگی های شخصیتی حضرت زینب کبری سلام الله علیه اظهار داشت: صبر و پایداری آن بانو در واقعه عاشورا علی رغم از دست دادن عزیزترین کسانش موجب شد که به عنوان اسوه صبر جاودان شود.
حجت الاسلام لرستانی، بیان کرد: خطبه های کوبنده آن حضرت در بند اسارت در کوفه و شام، باعث پرده برداری از چهره ظالمانه و ننگین حکومت اموی شد .
وی افزود:القاب فراوانی ازجمله عقيله بنى هاشم، عقيله طالبيين، موثقه، عارفه، عالمه، محدثه، فاضله، كامله، عابده آل على برای آ ن حضرت نقل شده است.
حجت الاسلام لرستانی بیان داشت:اين بانوى بزرگ، داراى قوت قلب، فصاحت زبان، شجاعت، زهد و ورع، عفاف و شهامت فوق العاده بود.
وی ابراز کرد: وقتى امام حسين (علیه السلام) پس از امتناع از بيعت با يزيد، از مدينه به قصد مكه خارج شد، حضرت زينب نيز با دو تن از فرزندانش به نامهاى محمد و عون، همراه برادر گشت.
وی با اشاره به اینکه در طول نهضت عاشورا، نقش فداكاريهاى عظيم زينب، بسيار بود، تاکید کرد: او در واقعه عاشورا مصیبت از دست دادن عزیزترین کسانش یعنی برادران، فرزندان و فرزندان برادر را متحمل شد.
حجت الاسلام لرستانی، تصریح کرد: حضرت زینب(س) همه این مصیبت ها را تحمل نمود و در پاسخ سوال طعن آمیز ابن زیادلعین که پرسید: كار خدا را با برادر و اهل بيت خود چگونه يافتي؟ فرمود: "و ما رأيتُ الاّ جميلاً...؛ من جز خير و زيبايى چيزى نديدم.
وی افزود: همه اینها از خطبه ای که در کوفه و شام ایراد فرموده بود، به خوبی معلوم است، آن گونه که گویا از زبان پدرش علی علیه السلام سخن می گوید. البته از زینب سلام الله علیها عجیب نیست.
مسول نمایدگی ولی فقیه در سپاه الیگودرز، بیان کرد: حضرت زينب(س) مراقبت كننده از امام زين العابدين علیه السلام و سرپرست كاروان اسيران اهل بيت بود و پس از عاشورا و در سفر اسارت در كوفه و دمشق، خطابه هاى آتشينى ايراد كرد و رمز بقاى حماسه كربلا و بيدارى مردم گشت.
وی خاطرنشان کرد: بارزترين بعد زندگى حضرت زينب، همان پاسدارى از فرهنگ عاشورا بود كه با خطابههايش، پيام خون حسين علیه السلام را به جهانيان رساند.
حجت الاسلام لرستانی، ادامه داد: یکی از برجستگی های حضرت زینب که در نهضت کربلا خیلی می درخشد، سخنرانی و خطابه حضرت زینب است که به تعبیر امروزی اگر آن ویژگی هایی که در تبلیغ و سخنرانی و در مدیرت تبلیغ و برخورد تبلیغاتی، حضرت زینب داشته که در شرایط امروزی از او می توانیم به نام جنگ نرم یاد کنیم.
وی ادامه داد: یزید در جنگ سرد یعنی در جنگ شمشیر به شمشیر، نیروی انسانی داشتن قوی و قدرتمند بود ولی نهضت امام حسین در جنگ نرم دهها برابر از قدرت یزید قوی و قوی پنجه تر بود.
حجت الاسلام لرستانی، خاطرنشان کرد: یکی از فرماندهان جنگ نرم که به بنی امیه ضربه کاری زد و یزید را از پای در آورد، حضرت زینب است.
مسول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان الیگودرز، ابراز کرد: حضرت زینب در رهبری جنگ نرم و در مهارت در جنگ نرم آن قدر مهارت دارد که یزید را با آن که خود اسیر است شکست می دهد و او اظهار پشیمانی و ندامت می کند.
وی افزود:کربلا دانشگاه بود و حسین و زینب معلمانی که درس رضایت و تسلیم در برابر قضا و قدر الهی و صبر و بردباری در برابر مشکلات و گرفتاری را به شاگردانشان آموختند.
حجت الاسلام لرستانی، گفت: امام حسین ( ع ) در آخرین لحظات در مناجات با خدایش این جمله را اظهار می کند که پروردگارا من راضی به رضای تو و تسلیم امر تو هستم .
وی ادامه داد: زینب کبری ( س ) نیز بالاترین درجات تسلیم و و رضا را دارا بود، او در گودی قتلگاه به دنبال گمشده عزیز خویش است و پس از یافتن آن در کنار گل پرپر خویش می نشیند و ادای احترام می کند و عرضه می دارد: خدایا، این قربانی را از ما یعنی محمد و آل محمد قبول فرما.
حجت الاسلام لرستانی، با اشاره به اینکه زینب کبری ( س ) الگوی ایثار و از خود گذشتگی است، گفت: او برای حفظ جان دیگران خطر را به جان می خرد و در تمام صحنه ها دیگران را برخود مقدم می دارد.
وی با اشاره به اینکه حضرت زینب ( س ) عفت و پاکدامنی را به اوج خود رسانده است، گفت: یکی از درس های عاشورا همین عفت و پاکدامنی است.
مسول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان الیگودرز، اظهار کرد: قطعا جامعه اسلامی با الگوبرداری از خصوصیات زندگی حضرت زینب (س) می تواند مسیر سعادت در دنیا وآخرت کسب کرد.
نظر شما