اختصاص ۴۹۰ میلیارد تومان از منابع غیر نقد برای تکمیل پروژه ها

علیخانی با اشاره به افزایش ۷۰ میلیارد تومانی بودجه شرکت واحد اتوبوسرانی در مقایسه با سال گذشته تاکید کرد: برای اولین بار قرار شد ۴۹۰ میلیارد تومان از منابع غیر نقد برای تکمیل پروژه های نیمه تمام اختصاص یابد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «محمد علیخانی» در نشست خبری کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران که با حضور «محسن هاشمی» رییس شورای اسلامی شهر تهران و «افشین حبیب زاده» برگزار شد، گفت: در موضوع عزل و نصب افراد در شهرداری تهران تاکید ما همواره بر انتخاب افراد آشنا به امور شهرداری بوده است.

 

رییس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه اگر در عزل و نصب ها شاخص های درست رعایت نشده به ما اطلاع دهید تا بر روی آنها نظارت داشته باشیم، خاطرنشان کرد: با اشرافی که اعضای کمیسیون حمل و نقل به ویژه آقای هاشمی در این خصوص دارند، از آغاز به کار شورای پنجم پیگیری هایی برای اجرای تعهدات در حوزه حمل و نقل انجام داده ایم و در مواردی نظیر صرفه جویی مصرف سوخت و پیگیری مصوبه شورای اقتصاد در سال 95 اقداماتی انجام داده ایم.

 

وی با اشاره به مصوبه شورای اقتصاد در سال 95 مبنی بر کمک به خرید واگن برای مترو خاطرنشان کرد: آقای هاشمی پیگیری هایی در این باره انجام دادند و مصوبه ای که از گذشته مغفول مانده بود به عقد قرارداد برای خرید 630 واگن محقق کردند.

 

علیخانی با بیان اینکه زودتر از 20 ماه نمی توانیم واگن ها را تحویل بگیریم، اظهار داشت: اگر استارت خرید واگن ها از سال 95 زده می شد، امروز می توانستیم واگن های مترو را تحویل بگیریم.

 

وی با اشاره به قانون صرفه جویی مصرف سوخت و اقدامات انجام شده در این باره گفت: در هفت کلان شهر از جمله تهران تفاهم نامه ای را امضا کردیم که در قالب آن از محل صرفه جویی سوخت می توان برای خرید واگن های مترو و اتوبوس به شهرداری کمک کرد.

 

رییس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران با اشاره به افزایش 70 میلیارد تومانی بودجه شرکت واحد اتوبوسرانی در مقایسه با سال گذشته تاکید کرد: برای اولین بار قرار شد 490 میلیارد تومان از منابع غیر نقد برای تکمیل پروژه های نیمه تمام اختصاص یابد.

 

علیخانی در ادامه با اشاره به اختلاف نظر بین شورا و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: اگر هماهنگی ای بین شورا و این معاونت وجود داشته باشد، کارها بهتر پیش می رود و قبل از رسانه ای شدن مسایل با هماهنگی می تواند حل شود.

 

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در مصوبه سال 97 شهرداری تهران نام رانندگان مینی بوس در لایحه تخصیص تخفیف ها فراموش شده بود که نقیصه این لایحه را می توانستند با یک نامه اصلاح کنند و برای رانندگان مینی بوس هم تخفیف 70 درصدی لحاظ شود اما متاسفانه این هماهنگی از سوی شهرداری وجود نداشت.

 

در ادامه، علیخانی در خصوص عوارض زوج و فرد که در سال 97 از شهروندان تهرانی دریافت شد، اظهار داشت: ما از این موضوع اطلاع نداشتیم و زمانی که متوجه شدیم با موضوع برخورد کردیم چرا که این اقدام غیر قانونی بود.

 

وی توضیح داد: در خصوص عوارض طرح زوج و فرد معاونت حمل و نقل شهرداری تهران به شورا نامه ای زد و ما نیز در کمیسیون عمران پاسخ خود را به موضوع دادیم.

 

رییس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران افزود: اختلاف نظرهایی در خصوص عوارض زوج و فرد در شورا وجود دارد، برخی حق را به کمیسیون حمل و نقل می دهند و برخی نیز به معاونت شهرداری و اگر همه اعضا در این زمینه متفق القول بودند، این اتفاق رخ نمی داد و نظر عمومی شورا در خصوص عوارض زوج و فرد اعلام می شد.

 

علیخانی تاکید کرد: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از اختلاف نظر موجود استفاده کرده و تا این لحظه به کار خود ادامه داده است اگر شهرداری این موضوع را حل نکند خود من می‌روم و شکایت می‌کنم.

 

در ادامه جلسه، «محسن هاشمی» در خصوص تذکرات مطرح شده در صحن شورا خاطرنشان کرد: شورا شبیه مجلس نیست و ما در شورا فقط شهردار انتخاب می کنیم و به هیئتی که با شهرداری همکاری می کنند، اشراف نداریم.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: شأن تذکر باید حفظ شود و زمانی که اعضای شورا از پاسخ به یک تذکر قانع نمی شوند در مرحله بعد می توانند از شهردار در صحن شورا سؤال کنند.

 

وی با اشاره به تعداد تذکرات انجام شده از ابتدای آغاز به کار شورای پنجم گفت: تاکنون 375 تذکر داشته ایم که خانم نژاد بهرام در این زمینه رکورددار بودند و خانم آروین هیچ تذکری نداده اند.

 

 

کد خبر 774343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha