اهتمام به مدیریت بیماری‎های غلات در گلستان

میقانی‎نوده با بیان اینکه ۳۵ درصد بیماری‎ها غلات می‎تواند به مزارع خسارت وارد کند، گفت: شرایط آب و هوایی برای بروز بیماری‎ها در سطح مزارع وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان،«علی‎اکبر میقانی نوده» روز گذشته(چهارشنبه 22 اسفند) در گفتگو با خبرنگاران در حاشیه کارگاه برنامه‎ریزی سمپاشی با قارچ کش‎ها به منظور کنترل بیماری‎های غلات، کلزا و تکنیک‎های سمپاشی اظهار کرد: استان گلستان در رتبه تولید غلات به ویژه گندم، جو و کلزا حائز رتبه نخست تا سوم در سطح کشور است و هر ساله سطح زیادی از مزارع استان گلستان زیر کشت غلات می‎رود.

 

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گلستان ادامه داد: با توجه به اهمیت تولید و زمان مدیریت بیماری‎های غلات این کارگاه آموزشی برای 220 نفر از کارشناسان کشاورزی و کشاورزان پیشرو تدارک دیده شده است.

 

میقانی افزود: 35 درصد بیماری‎ها غلات می‎تواند به مزارع خسارت وارد کند و با توجه به سطح قابل توجه زیرکشت غلات در استان این میزان خسارت عدد قابل توجه‎ای به‎شمار می‎رود.

 

وی گفت: مدیریت بیماری‎های غلات با توجه به شرایط آب‎و هوایی در سال جاری و رطوبت مناسب که منجر به بروز بیماری‎های قارچی می‎شود بسیار حائز اهمیت است.

 

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گلستان متذکر شد: با این کارگاه شرایط برای اطلاع رسانی و بروزرسانی اطلاعات همکاران فراهم می‎شود.

 

میقانی با بیان اینکه در امسال دو کارگاه در غرب و شرق استان در گرگان و گنبدکاووس برای آشنایی با تکنیک‎ها و بیماری‎های غلات و سمپاشی در نظر گرفته شده است، افزود: در این کارگاه آخرین یافته‎های تحقیقاتی در این کلاس‎ها به همکاران و کشاورزان پیشرو ارائه می‎شود و در سطح اراضی توسط کارشناسان پهنه ما این اطلاعاتی به کشاورزان انتقال داده می‎شود.

 

وی خاطرنشان کرد: کل اراضی استان را به شکل پهنه بندی تقسیم شده و هر کارشناس یک پهنه خاص را مدیریت می کند، در سطح استان 350 پهنه و 350 کارشناس پهنه در 14 شهرستان فعالیت می‎کنند.

 

کد خبر 773346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha